Следва

Какво ново: Кейт Мос стана лице на Kerastase

КРАСОТА: Петте неща, които харесахме през изминалата седмица

Ако есен-зима 2013/14 е сезонът на лесните за носене фантастични колекции, каквито Alexander Wang, Derek Lam...

Beauty News преди 11 години

Чистите лица в ревютата от NYFW

Ако есен-зима 2013/14 е сезонът на лесните за носене фантастични колекции, каквито Alexander Wang, Derek Lam, Victoria Beckham и Prabal Gurung показаха по време на NYFW, гримът също е мислен да бъде лесен, лишен от ефекти и цветове, чист, свеж и неутрален като творенията на посочените марки.

Тенденция, която се случва от няколко сезона насам, чистото лице е предпочитано от гримьорите и следващата зима, а това е прекрасно, защото така се подчертава естествената форма на лицето, без нищо да отнема вниманието от общата картина. Дори спиралата вече е излишна. 

На снимката горе: Tommy Hilfiger, Victoria Beckham, Alexander Wang & Prabal Gurung есен-зима 2013.

Нова бронзова серия на Guerlain Terracotta Collection с лицето на Водянова



Прелестната Наталия Водянова е отново лице на Guerlain, марка, която дължи голям процент от продажбите си именно на избора на руския топ модел за дългогодишен посланик на продуктите им.

Този път красивото лице на Наталия рекламира линията Guerlain Terracotta, включваща бронзанти за лице Terracotta 4 Seasons Bronzing Powder в шест нюанса, фон дьо тен Terracotta Skin, скраб за тяло Terracotta Sun Scrub, лек автобронзант Terracotta Sunless Self-Tanning Gel, ароматизиращ спрей за крака Terracotta Jambes de Gazelle и продукт за здравословен слънчев загар Terracotta Sun Serum.




От Guerlain обещават, че всички продукти от серията са с много лека текстура, предназначени за кожата специално за горещия сезон, когато слънцето освен че зарежда с витамини кожата, може да много да й навреди.

Името на цялата серия е екзотично точно както си представяме жаркото лято, за което нямаме търпение още от сега. Guerlain Terracotta ще е на пазара от март.

Кейт Мос за Kersastase



Неуморима и прекрасна! Кейт Мос е в нова страхотна поредица от снимки за един от най-успешните козметични брандове за грижа за косата Kerastase и гарантираме, че ходът на марката с избора на лице ще й донесе небивал успех.

За Кейт това не е първото сътрудничество с козметични марки, но за Kerastase това е първата звезда, поканена да рекламира продуктите им, което е страхотен комплимент и за двете страни и определено привлича вниманието на потребителите.

Причината за избора на топ модела изпълнителният директорът на марката Франсоа Леман обяснява така: „Кейт въплъщава стил, който е напълно модерен, у нея харесвам това, че тя не се подчинява на правилата, няма предразсъдъци и ограничения.”

Освен с красиви снимки, в които косата на Кейт е стилизирана в ретро обем, разполагаме и с видео репортаж от самото заснемане на кампанията, който напълно оправдава думите на Франсоа Леман за личността на Мос:



Розовите устни на бялата кожа на Ан Хатауей 




Събитието е BAFTA (Британските награди за филмово и телевизионно изкуство) 2013, а Ан Хатауей, една от силните претендентки за Оскар тази година, изглежда нежна като порцеланова кукла с този съвършен грим. Розовите устни на актрисата от "Клетниците" се сливат някак много естествено с бялата й млечна кожа и изпъкват на фона на черната коса и маслинени очи като сладък и женствен акцент.

Просто е! Не иска много усилия, само кожата да е с абсолютно равен тен. А, и очите трябва да са точно така подчертани - с тъмен молив над и под тях.

Гърбът като красив детайл в колекцията на Alexander Wang есен-зима 2013 



Една красива част от женското тяло - гърбът, е съвсем гол в колекцията на Alexander Wang и много ни харесва идеята да сме красиви отзад точно толкова, че и повече, колкото отпред.
 

More Beauty News