Следва

27 февруари, сряда - Джорджия Мей на шоуто на Roberto Cavalli

3+3 въпроса към едно градско момиче: Рая Радичкова

С нея сме се засичали многократно... я в обща компания, я по работа, я тук или там, но до сега не сме ти я представяли лично...

All About Life преди 11 години

С нея сме се засичали многократно... я в обща компания, я по работа, я тук или там, но до сега не сме ти я представяли лично. И за това ни се прииска да те запознаем, ако нямаш нищо против, с Рая. Прекрасна точно толкова, колкото и името си.

В момента част от предаването "Преди обед" по бТВ, където скаутва интересни истории като репортер в екипа на Георги Тошев, но правила какво ли още не преди да попадне там. Тя е един от "воайорите" в последния ВИП брадър (като редактор на предаването следи изкъсо всяка една стъпка на участниците), а преди реалитито година и половина и се налага да става в 5 часа за сутрешния блок на ББТ.

Рая е завършила журналистика в Софийски, но вижда себе си в документалното кино и ние вярваме, че някои ден точно такова бъдеще я очаква... Не за друго, ами защото определено тя е от хората, които имат привилегията да обичат всичко, което правят  и въпреки, че от няколко години живее с идеята, че София е само спирка в живота й, тя все намира причина, за да остане и да поработи още малко... 


Ентусиазмът й е заразен, а очарователното й овърсайз палто Mexx определено ни впечатли, затова чети надолу...

V.S. Как определяш стила си?
Р: Кожа, тюл и всички нюанси на черното. Класик.

V.S. Kакво най-много обичаш да си купуваш?
Р: Ризи…

V.S. Какво би взела от гардероба на майка си или баба си?
Р: Лисицата на майка ми или някое от палтата на баба ми.



V.S. Какво ти доставя удоволствие в града?
Р: Местата, на които се засичам с едни и същи сто души всеки петък. И контрастите… като този, който видях преди няколко месеца… Рокер на средна възраст, гол до кръста, преминаваше "Раковска" на мотор и озвучаваше с Coldplay. Мисля, че София има какво още да ни покаже.

V.S. Кой е твоят лек против спокойствие?
Р: Две обаждания, едно такси, бърз чек и малки чашки със сол и лимон.

V.S. Какъв е личният ти бунт?
Р: Аз се бунтувам срещу себе си. Понякога има ефект.



Виж детайлите в облеклото на днешната ни градска героиня на страниците на Sofia Street Style!

Още от рубриката тук >>>


 

 

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 4 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.