Следва

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Ще ти хареса ли колкото на нас? Новата сесия с Ирина Шейк и Алесандра Амброзио

 Тройката сексапил се чувства видимо щастлива от...

All fashion преди 11 години

Карин Ройтфелд отлично знае, че за да се фиксира вниманието на модната публика при изобилието на предлаганата модна и стилистична работа наоколо, е необходима здрава и смела смес от риск, майсторлък, мисъл и провокация.

В този смисъл новата сесия на госпожа Ройтфелд за собственото й списание CR Fashion Book е абсолютно в десетката и категорично няма да бъде отмината без внимание. Напротив, тя вече е предмет на бурни обсъждания.

В новият брой на списанието фотографът Брус Уебър е запечатала моделите Ирина Шейк и Алесандра Амбросио в компанията на звездата от реалити-шоу Анджела Райоли, с прякора Big Ang. Защо е такъв прякорът става ясно само при бърз преглед на снимките.

Трите заедно представляват изключителна гледка, просто защото две от тях са феноменални модели, а третата им импонира по абсолютно професионален начин на артистизма, на позата, на самочувствието.



Тройката сексапил се чувства видимо щастлива от предизвикателството - Ирина, Алесандра и Анджела пеят, танцуват и се забавляват, а на нас, колкото повече гледаме снимките, толкова повече ни харесва идеята. Да, размахът на госпожа Карин е страхотен, браво!

Нищо, че някои от по-традиционно ориентираните любители на модата заклеймиха сесията като, цитираме, порнографска.











 

More from View Sofia

More All fashion