Следва

Разточителна съботна рецепта - телешко с манатарки и розмарин

Дизайн за вдъхновение: Pop Art & Fun от KARE

Хипнотизиращи цветове, електрикови и неонови нюанси са част от новите десени в колекцията...

All About Life преди 11 години

Хипнотизиращи цветове, електрикови и неонови нюанси са част от новите десени в колекцията Pop Art & Fun на световно известната марка за дизайнерски мебели KARE.

Мебелите с изкрящи цветове се очертава да се превърнат в истински хит тази пролет и ние сме сигурни в това имайки предвид какви цветни произведения на изкуството са те.

За 31 години от основаването на марката, визионерите от KARE са свикнали да бъдат винаги крачка напред, с поглед в бъдещето. Създателите на мебели и аксесоари черпят вдъхновение от всичко. Защото според тях с уникалния характер на техните произведения трябва да могат да пресъздават уникална атмосфера, способна на отговори на уникалността на хората. Щом хората са различни, защо мебелите да са еднакви?

 

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 6 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.