Следва

Швейцарският шедьовър Фондю

Месечен ХОРОСКОП - Април 2013

Позитивен и радостен ще бъде месец април за...

Astro преди 11 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Пролетният вятър ще посее в Овена семена на съмнение - дали да продължи да се движи към фантастичната си мечта или по-добре да се ограничи в нещо по-близко и земно.

През април, любовта ще се завърне под формата на годеж или предложение за брак.

В работата, април ще донесе на Овена желание да се отърве от натиска на висшестоящи и да се замисли за ​​собствен бизнес, в който самият той да бъде ръководител.

През април финансовите запаси на Овена значително ще оредеят, защото е замислил нещо голямо, което ще изисква инвестиции.

Честите гуляи, запои и пиршества ще създадат проблем с храносмилателния тракт и ще напомнят, че нищо не минава незабелязано.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

През месец април Телците ще лежат на лаврите от своите победи, които ще бъдат само междинен етап в поредицата от успехи на представителите на този знак.

През април сексуалният Телец ще покорява, овладява и оставя в паметта на своите партньори сладки спомени за времето, прекарано с него.

През април Телците ще могат напълно да се насладят на своята значимост и всеобщо уважение, което ще постигнат със своя продуктивен труд.

Телците ще се сдобиват с пари, наистина с кръв и пот и затова ще ги харчат само при сериозна нужда, спестявайки за по-добри времена.

Зарядът от бодрост и положително настроение, ще бъдат фактор за добро здраве и успешна борба с болестите.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Неспокойната натура на Близнаците ще доведе до това, че много от представителите на този знак ще решат да си сменят местожителството и дори да заминат извън граница.

През април Близнаците ще се запознаят с човек, който може да стане за тях и икона и благодетел, и верен приятел, и супер любовник.

За да ​​постигнат целите си Близнаците ще трябва да търсят помощ или съвет от приятели и колеги.

Отнасяйки се по-философски към парите, през април Близнаците може да похарчат много пари за благотворителност или в помощ на приятели.

Относително стабилното здравословно състояние може да бъде нарушено от проблеми със ставите, които периодично безпокоят Близнаците.

РАК 22.06 – 23.07

Като цяло, позитивният и радостен пролетен месец може да се помрачи за Раците от неприятна новина.

Слухове за изневяра на любимия човек ще предизвикат буря от противоречиви чувства в сърцето на Рака и може никога да не успее да прости на партньора си.

По финансовите въпроси Рака няма да разчита на интуицията си, тъй като има вероятност в нужния момент да го подведе. Съществува вероятност от големи финансови загуби, дължащи се на кражба или измама, на които Раците може да попаднат, доверявайки парите си на нечестен човек.

През пролетта Раците може да се замислят за външния си вид, за това, че излишните килограми не са в съответствие с вътрешния им свят и за отстраняване на този недостатък ще се решат на диета

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Лъвовете ще бъдат както винаги на висота, избирайки за общуване и отдих само най-добрите места и най-достойните хора. Април ще стане за Лъвовете време за получаване на наслада от живота.

Освен любимия човек ще се появят нови увлечения, които с течение на времето може да прераснат в истински роман, с всички произтичащи от това последици.

Лъвовете ще кръшкат от работа по всякакви начини, защото сега техен приоритет са забавленията и душевните неща.

Временният застой в работата и нежеланието да се трудят няма да повлияе по никакъв начин на стабилното им положение. Лъвовете ще харчат парите си главно за храна, напитки и нощни развлечения.

"Нощният" живот, злоупотребата с храна, тютюн и алкохолни напитки може да създадат проблеми с черния дроб.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Позитивен и радостен ще бъде месец април за Девите, които чакат преместване в нова квартира или собствен дом.

Избухливостта на Девите през април може да доведе до раздяла, но незлопаметните ще започнат да правят планове за връщането на любимия човек.

Девите няма да бъдат толкова сигурни в себе си, увереността е хубаво нещо, но през април самоувереността може да бъде пагубна за кариерата им.

Всичките си спестявания дисциплинираните Деви внасят в банката и събират пари без определена цел. Обаче този подход може да ги разочарова през април, "неработещите" пари просто се обезценяват.

Работата върху себе си през април ще даде положителни резултати при загубата на излишно тегло и за прекрасно здраве.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Вдъхновени от пролетта Везните са готови да преместят “планини” във всяка сфера от живота. Те ще са в добро настроение и ще изглеждат щастливи.

Самотните Везни не са готови за сериозна връзка, но за секс и флирт ще отделят много време, опитвайки се да намерят своя идеал.

Посветилите се на творчество Везни изведнъж ще осъзнаят, че тяхната стихия е търговията и ще се втурнат да наваксват. А при ангажираните с бизнес Везни може изведнъж ще се появи творчески талант.

През април Везните няма да жалят пари в инвестирането на бизнес, защото това е инвестиция в бъдещия им живот.

Честите полови контакти, понякога безразборни, ще доведат до факта, че Везните ще се нуждаят от консултация при венеролог.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Настроението на Скорпионите няма да е толкова бодро, като през изминалия месец, но представителите на този знак не могат дълго да стоят в плен на меланхолията.

През април Скорпионите ще бъдат напрегнати и замислени, и всичко това е поради факта, че ще им стане ужасно скучно в сегашните отношения.

Спасение от депресивните настроения ще намерят в работата, където ще се потрудят без да жалят силите си.

През април ще харчат голяма част от заработените пари за подаръци и за повдигане на своето настроение.

През април рязко ще спадне тонусът на Скорпионите, давайки възможност на различни заболявания да проникнат в организма им. Може да възникнат проблеми с ендокринната система.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Април ще донесе на Стрелците разбиране за това колко важно е да имат увереност в своите способности. Притежавайки увереност ще могат да постигнат всичко, което замислят.

Идва период, когато Стрелеца ще го напуснат всички вятърничави мисли и ще започне да прави планове за семейство.

Необходимо е добре да се вгледа в своето обкръжение. Около него може да се окаже човек готов на подлост заради своите низки цели.

През април Стрелците няма да се опитват да забогатеят за сметка на съмнителни вложения, защото може да не си върнат инвестираните пари.

Работейки усърдно, Стрелците ще отделят малко време за здравето си, поради което може да ги обезпокоят "професионални" заболявания.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

За Козирозите април ще бъде месец за придобивки, както по отношение на финансите, така и в духовен план.

Козирозите ще придобият увереност в собствените си сили, разбирайки за себе си, колко важно е семейството и искрените доверителни отношения.

След като се опитат да действат самостоятелно, Козирозите ще изпитат удоволствието от перспективата да работят сами.

Доходите на Козирозите нарастват, а то е свързано, на първо място със старателно замисления план за натрупване, който Козирозите ще приведат в живота си.

Може да настъпят драстични промени в организма на Козирозите и да се наложат профилактични прегледи.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Водолеите ще заразяват всички с оптимизма си, събирайки около себе си само позитивни хора и емоции.

Водолеите са в състояние да дадат всичко на любимия човек, но за сега свободните не виждат такъв човек и ще продължат да водят разпуснат, разгулен личен живот.

През април, Водолеите ще се чувстват във вихара си, съчетавайки две работи, в които ще просперират, давайки пример за работоспособност и целеустременост на другите.

Финансовите въпроси няма да са актуални през април за Водолеите, още повече, че наоколо ще има истински приятели, способни да ги подкрепят в трудни моменти.

Безгрижните Водолеи няма да изпитват някакви проблеми със здравето, ако през този пролетен месец се обличат подобаващо, в противен случай има реална възможност за възпаление на белите дробове.

РИБИ 20.02 – 20.03

Увереността на Рибите в собствените им способности ще им даде възможност да изразят своите таланти и да натрият носа на завистниците.

Сексуалните фантазии на Рибите най-накрая ще започнат да се сбъдват, защото скоро ще се появи човек, който мисли в същите категории.

Енергичните Риби през април ще работят дори и през нощта, защото техните усилия вече са дали първите кълнове и ги е обхванала еуфория. Видимият растеж ще ги кара да работят с удвоена енергия.

Добрите доходи през април ще водят до големи покупки, които Рибите ще правят в името на себеутвърждаването.

Потапяйки се в работата е важно да не забравят пълноценната почивка, в противен случай умората за дълго време ще ги отдели от любимите им дейности.
 

More from View Sofia

More Astro