Следва

Слънцезащита в градска среда - Най-важното, което трябва да знаем за кожата на лицето през лятото от доц. Мери Ганчева

Какво ново - Fendi избра дъщерята на Марчело Мастрояни и Катрин Деньов за свое лице

Когато чуем името Киара Мастрояни, първото, което ни идва на ум, са звездните й родителите, но тя, разбира се, не...

Celebrity beauty преди 10 години

41-годишната актриса Киара Мастрояни сменя за кратко своето амплоа.

Италианската модна къща Fendi обяви, че френската звезда ще бъде лице на новата серия парфюми. Все още липсва подробна информация за кампанията, но се очаква парфюмът да излезе през септември, когато ще можем да видим и актрисата в целия й блясък.

Когато чуем името Киара Мастрояни, първото, което ни идва на ум, са звездните й родителите, но тя, разбира се, не обича да говори за тях, тъй като, по нейни думи, не ги познава. Катрин Деньов и Марчело Мастрояни, френската разкошна жена и италианския секс символ, се разделят, когато малката е едва 2-годишна, и не веднъж признава, че никога не ги е виждала да се целуват в реалния живот, само на екран.



Макар и примата на френското кино Катрин Деньов да е твърдо против Киара да става актриса, малката прави дебюта си на голям екран едва на 7 години, а по-късно решава, че това ще е именно професията й. Майка й е бясна, тя иска нещо „сериозно” за дъщеря си - университет и образование, а не страха, че няма да има роли.

Бащата Марчело е на коренно различно мнение, той прави шумно парти и поздравява дъщеря си за избора. Кино стихията тече по вените на младата Мастрояни и тя започва шеметно кариерата си.

През 1993 излиза филмът „Ma saison préférée”, който поставя началото на дълъг списък с филми, като „La lettre”, „Trois vie et un seul mort” и представеният тази година в Кан „Bastards”. 



Относно иконичното си семейство, Киара споделя, че ако Катрин не й е майка, то със сигурност би се страхувала да си партнира на екрана с нея и допълва: „Връзката, която имаме с майка ми на екран, няма нищо общо с тази в реалния живот. Това би било глупаво. Истинската връзка, която имаме, е много интимна и никога не бих могла да я афиширам в някой филм. Например, хората мислят, че майка ми е студена, но не е. Тя е много забавна, но изисква време, за да я опознаеш. Тя е тайнствена и срамежлива, но много харизматична, а тази част от нея е много интригуваща”.









Fendi няма да е първият бюти ангажимент в портфолиото на Киара. През годините знаменитата дъщеря на Деньов и Мастрояни се е появявала и на рекламните визии на тоалетната вода Enjoy от Jean Patou.
 

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 2 седмици

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя