Следва

R&B сензацията Ryan Leslie за първи път в България

Гласувай за трите най-яки рок татуировки, които да донесат на участниците три билета за Sofia Rocks

Днес, 10 от най-добрите снимки, които отговарят на условията, попадат в специална галерия горе, където имаш възможност да гласуваш за татуса, който най-много ти харесва...

Music преди 10 години

Точно преди седмица ViewSofia, Sofia Rocks и бар Rock IT отправиха предизвикателство към всички любители на рока и изрисуваните тела.Ти трябваше да ни изпратиш на [email protected] снимка на любимата си рок татуировка – тази, която притежаваш или снимка на рок татуса, който искаш да си направиш.

Днес 10 от най-добрите снимки, които отговарят на условията, попадат в специална галерия горе, където имаш възможност да гласуваш за татуса, който най-много ти харесва. Албумът ще се задържи до 18 юли, когато точно в 12:00ч., трите снимки събрали най-много гласове ще донесат на притежателите им по един билет за най-жестокото рок събитие на годината – фестивалът Sofia Rocks!

Наградите ще се връчат на подгряващото Sofia Rocks парти в бар Rock IT на същата дата, когато и барът ще обяви своя личен фаворит на партито, след което ще го награди с бутилка уиски. На събитието Sofia Tattoo Ink ще подарява временни татуировки на тези, които си нямат достатъчно. Всички присъстващи ще станат свидетели на зрелищно шоу с група ЕЛИНОР и танцьорки, които ще направят двучасов трибют на RAMMSTEIN. През останалото време музиката ще е посветена на бандите, които ще свирят на Sofia Rocks 2013!



* лица под 18г. нямат право да участват в играта;
** татусите не трябва да съдържат расистки и крайно цинични елементи.
 

More Music