Следва

Classic In The Jazz

Кристина Агилера се завърна в старото си тяло

Изпълнителката се завърна и като жури в предаването The Voice по...

People of art преди 10 години

Кристина Агилера се завърна в старото си тяло или поне така ни се стори, след съботното парти на NBC в Бевърли Хилс, което даде началото на петия сезон на предаването The Voice.

В музикалното реалити Крис се завръща, след известна пауза, в която я замести Шакира, с гръм, трясък и с 20 килограма по-лека от предния път и гордо демонстрира това в къса розова рокля, разкриваща цялата борба на изпълнителката с килограмите.

32-годишната певица сподели пред всички какво е наложило тази пауза от камери, прожектори и светлини и обясни отсъствието си от четвъртия сезон на формата със следното: "Аз съм майка и... когато камерите изгаснат и се прибера вкъщи, аз обличам тениската и късите гащи, махам грима и се отдавам на това. Аз съм майка и имах нужда от известно време, за да бъда наистина такава. Исках и малко време за себе си. Наистина имах нужда от почивка, в която да се върна към истинското си аз. През последните шест месеца, аз изживях едно невероятно пътешествие, след което се чувствам наистина преродена.

Благодаря на Бог за прекрасната Шакира, която се справи блестящо на мястото ми."




В компанията на Адам Ливайн и Сий Ло Грийн, които също са част от журито на американското реалити


Кристина успя да се справи с килограмите и само за година свали повече от 20 

 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра