Следва

Orange дюс

Supermen Expert

Мъжката кожа няма нищо общо с дамската и има свои специфични нужди. Тя е по-плътна, по-мазна, което я прави и по-защитена...

Hair преди 15 години

Мъжката кожа, няма нищо общо с дамската и има свои специфични нужди. Тя е по-плътна, по-мазна, което я прави и по-защитена от стареене. В същото време лицето на мъжа е подложено на ежедневния стрес от бръсненето, което може да причини изсушаване, раздразнения и неприятно парене.

На презентация в 11ч. сутринта вчера L'Oreal Paris излезе в решение-серия експертни продукти за мека и здрава мъжка кожа. Нанесени след бръснене, кремовете MEN EXPERT успокояват и компенсират нуждата от aftershave.

За 15-годишните мъже е Pure & Matte линията, която тушира проблема с омазняването и неприятното визуално „лъщене” на кожата. Съставките почистват и успокояват кожата, като премахват неприятното лъщене.




На двадесет премини към Hydra Energetic. Продукти, които отстраняват признаците на умора, свързани с интензивното и забързано ежедневие на младите мъже. Рекламно лице на тази серия е актьорът от сериала „Изгубени” Матю Фокс.




С първите мимически бръчки, които се появяват около 30-те се справя линията Wrinkle De-Crease. Vita Lift-продуктите за интензивна грижа срещу стареенето на кожата на лицето, подходяща за мъже над 40-годишна възраст, като актьорът Пиърс Броснън.

Всички продукти L'Oreal Menexpert ще откриеш в  магазините за добра козметика.

More from View Sofia

More Hair