Следва

10 храни, които подпомагат изгарянето на мазнини

Партито трябва да продължи: Парис Хилтън за Тери Ричардсън

Нов ден, нова идея на Тери Ричардсън. Този път пред обектива на симпатичния ексцентрик застават... 

All About Life преди 10 години

Нов ден, нова идея на Тери Ричардсън. Този път пред обектива на симпатичния ексцентрик застават сестрите Хилтън - Ники и Парис.

Забавлението, както е обичайно за фотографа, върви на бял фон, а в добавка към провокативните чупки тук имаме и смяна на ролите при очилата и куп куфари Louis Vuitton.

Около забавлението покрай снимките, Парис не пропуска да информира аудиторията и за най-близките си планове.

32-годишната знаменитост съобщава, че е готова да се върне в света на шоу-бизнеса, като главен приоритет за нея се явява музиката. Последното, впрочем, в съзнанието на видната it-girl е неразривно свързано с партита: Попаднах на първото си рейв-парти, когато бях на 16 - в нюйоркския център Roseland Ballroom. Помня многото светещи лампички, ярките дрехи... Винаги съм била рейв-мацка.

От думи - към дела: в края на лятото Парис в качеството си на диджей направи серия партита в популярните клубове на Ибиса, а после се прибра в Лос Анджелис, където сключи договор с музикален лейбъл и пусна първия си от много време видеоклип на песента Good Time.
































More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.