Следва

Moschino - Коланът

Майли Сайръс посочи Марк Джейкъбс като гуруто на новия й елегантен стил

Майли Сайръс се превърна от невинна и чиста Дисни-тийн в пънкaрско езико-въртящо-полу-нудист-парче. Движенията й... 

All fashion преди 10 години

Майли Сайръс се превърна от невинна и чиста Дисни-тийн в пънкaрско езико-въртящо-полу-нудист-парче.

Движенията й с огромната ръкавица с пръст и странното и поведение върху гигантското гюлле накараха света да се чуди: „Опасна ли е Майли за жените“. Но, промяната в стила й дава основания да си задаваме още много други въпроси. Кой е мозъкът зад промяната? Дали е цял екип от стилисти, които брейнстормват как да изглежда следващата Майли, за да шокира света? Или всичко това е дело на самата невинна Майли?

В интервю за списание Hunger, Майлс споделя, че Марк Джейкъбс е човекът, който отваря очите й за добрата мода и я спасява от блещукащите якета и каубойски ботуши. На въпроса, как нейният стил е еволюирал от Хана Монтана до това, което виждаме днес, тя казва:

„Аз работя много с Marc Jacobs. Той някак ме въведе в модата, още когато когато бях на 16, оттогава съм все около него и се уча от него. Той ме вдъхнови и сега смятам, че най-важното е просто да си заобиколен от правилните хора."

И още:
"Също като видеото на „Wrecking Ball” или „Can't Stop” - има части от него, които, разбира се, са за зрялата публика, но има нещо много незряло във видеото, просто защото партито е толкова нелепо. Винаги трябва да има баланс, Ин-Ян. Или „Wrecking ball” - секси и силна. Според мен модата трябва да бъде такава и чувствам, че Марк се справя с това много добре.“

А пък ние смятахме, че ако има един човек, отговорен за промяната, то той е този, който на практика отряза дългите й Дисни къдрици. Но Марк и Майли са добра модна двойка.



Майли носи на Met Ball галавечерта рокля на Марк Джейкъбс, тя е редовно на първите редове в Ню Йорк на ревютата му. Наскоро Марк пусна тениски с нея (гола, разбира се), за да промотира кампанията против рака на кожата.

В инетрвюто Майли също така разкрива подробности за видеото на Wrecking ball, за работата си с Бритни, и нещата, които прави, за да провокира. За стила си тя казва, че се опитва да балансира между женственото и пънка. „Харесва ми да имам пънкарски вид, дори и да нося Louboutin.

Трябва да намерите правилните дизайнери, които да знаят как да смесват стилове.“ Нататък в интервюто тя споделя, че се забавлява с модата: „Както модата, така и всичко друго не трябва да се взима твърде насериозно, модата е начин да се себеизразяваш и да определиш как хората да те възприемат.“  

More All fashion