Следва

Гурме - зелен боб с лешници

Параден вход

Мина и замина първият гей парад в столицата. Много вълнения, много чудо. Сякаш за първи път, единствено, само и ексклузивно тук, в...

All About Life преди 15 години

Мина и замина първият гей парад в столицата. Много вълнения, много чудо. Сякаш за първи път, единствено, само и ексклузивно тук, в родната София намира почва и не намира разбиране подобно събитие. (Снимката е кадър от гей парад в Чикаго, САЩ)

Втрещени леко от слоугъна "Да на нетолерантността!", който изпревари инициативата, някак ни засърбя да направим стегната капитулация на миналата събота в числа:
- от Моста на влюбените зад НДК, през бул. „Евлоги Георгиев” и по „Гурко” и „Любен Каравелов" та чак до "Червената къща” след немалка разяснително-промоутърска кампания се изтипосаха около 40 хомосексуалисти, 60 скинари и 70 полицаи. От тях - общо 60 арестувани, няколко с пукнати глави и всички - с отровена събота.

В заключение, съветите, които следва да бъдат дадени за догодина или за есенно-зимната сесия, ако има такава, са:

- Недейте така, граждани, всяко нещо има край, само суджукът има два края - както почне веселбата, така и ще свърши, що да се напрягаме излишно. Като се харесват хората, да си парадират.
- Хомосексуалистите да си водят бодигардове, не бива да се ангажира толкова обществен ресурс за половин ден в пъстра компания;
- Добре е да се помисли, щом на софийско ниво този тип изяви затормозяват обществото - Има толкова хубави местенца и курорти от затворен тип. Отиват си нетрадиционалистите, забавляват се, това-онова и всички са спокойни и
- Вижте, дайте да сме по-толерантни. Харесва ти, не ти харесва - дай шанс. Нали в това, че сме различни, е разковничето.

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.