Следва

Всички носят - Умопомрачителните ботуши до над коляното

12 месеца депресия: 12-те последни корици на VOGUE, които наистина изглеждат озадачаващо

Същински шок изпитахме миналият понеделник, когато модната библия VOGUE се опита да ни...

All fashion преди 10 години

Същински шок изпитахме миналият понеделник, когато модната библия VOGUE се опита да ни представи на корицата си актрисата Кейт Уинслет като една съвършено различна жена – без нито една бръчица или следа от 38-годишната възраст на британската кино звезда.

Това определено ни озадачи и решихме да върнем лентата назад и да си припомим кориците на американското издание на “библията”от изминалите 12 месеца.

Оказа се, че и останалите корици от последните 12 броя на списанието също изглеждат така тъжни и неестествени, а звездите, които уж би трябвало да ги “красят”, по-скоро изглеждат като потенциални бъдещи посетителки на клиника за ментални проблеми.

Изключение правят само 2-3 лица от кориците, които някак си са успели да се справят със задачата да не изглеждат бледи, потиснати и болнави.

Ние Ви представяме тези 12 корици, на които повечето дами изглеждат наистина депресирани и меланхолични. Определено най-лошо впечатление ни направи обработката на снимката на актрисата Ан Хатауей.

А Вие как мислите?





















More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 1 час

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 20 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.