Следва

Италиански уикенд с оперите на Джузепе Верди

Коя е най-страшната звезда на Хелоуин 2013?

Звездите определено взимат страшния празник присърце, като тази година не е изключение от...

People of art преди 10 години

Звездите определено взимат страшния празник присърце, като тази година не е изключение от правилото. Instagram буквално прелива от снимки на знаменитости, маскирани кой от кого по-креативен и забавен на изминалия Хелоуин.

В съревнованието за супер костюм тази година се борят няколко солидни претенденти: Хайди Клум като старица, боядисаната в сиво-синьо Риана, кървавата Кели Озбърн и зомбираната Кейт Мос.

Безспорно дубликатите на Майли Сайръс със сигурност привличат доста внимание. Парис Хилтън откри надпреварата като се появи в костюма с мече на Майли от наградите VMA, а косата й бе хваната на плитки. 

Междувременно и Майли се заигра със звездните интерпретации по свой начин. Сайръс пресъздаде тоалета на рапърката Лил Ким от наградите VMA през 1999 г. с лилава перука и прозиращ гащеризон. Не бе забравила и емблематичната лепенка от едната страна. Предвид скандала, който певицата предизвика чрез това си въплъщение, може би напомня, че не е единствената в бранша. Казват, че имитацията е най-висшият вид ласкателство, а и Лил Ким действително се е почувствала така, съдейки по туитовете й: «Супер си миличка!». През 1999 Майли е била едва 7-годишна, но изглежда, че аутфитът на Лил Ким се е запечатал трайно в съзнанието й.

На тазгодишния Хелоуин Алекса Чънг избра да бъде хамбургер; цялата бе опакована в сандвичов костюм, единствено изпъкваха раираният й в черно и бяло клин и маската на крадец. Тя празнува с момичето хотдог Харли Виера Нютън и Фиона Бърн като Макдрайв.

Кели Озбърн със сигурност се постара доста за празника. Тя си сложи очила с инкрустирани перли и розова перука, за да влезе в ролята на Дам Една, а на друго парти Кели носеше 3 сутиента и червена перука, както и специална рокля на Christian Siriano, за да влезе в образа на Джоан Харис, героинята на Кристина Хендрикс в Момчетата от "Медисън авеню".
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра