Следва

Потвърдено - Гескиер е новият креативен директор на Louis Vutton

Addicted to Swag

Концертът на американския хип-хопър и музикален продуцент Райън Лесли накара...

All fashion преди 10 години

Концертът на американския хип-хопър и музикален продуцент Райън Лесли накара всичките му фенове да застанат в позиция на нисък старт. В последните години подобен тип музика и жанровете й се радват на изключително голяма популярност и нарастващ брой почитатели. Ние определено сме доволни, че най-накрая се намери някой, който да детронира чалгата и нейните «модни» приумици.

А и ако си пуснем нежното и мелодично парче на Лесли «Addiction», няма как да не се насладим на кадифения му баритон. Отделно остава въпросът, че е сексапилен и стилен мъж. Така че концертът му у нас тази седмица е чудесен повод не само да го чуем, но и да го видим...

С навлизането на черната музика у нас плавно се променят и тенденциите в облеклото. Все по-рядко явление е да видим по Витошка тийнейджърки с екстеншъни, вафли и високи токчета; предпочитанията все повече се преориентират към удобни, но фешън кецове, бейзболни шапки с щампи и надписи и ръгби тип якета. Спортно, секси, непринудено, свежо и леко лъскаво: ето ги ключовите думи за така наречения «swag» стил. А какъв по-подходящ избор от него за r'n'b концерт, или за освежаване на стрийт визията?

Мнозина виждат хип-хоп стила като кичозен или недостатъчно женствен. Да, ако фешън представата ни отговаря на ниво Лил Ким или разголените мацки в рап клиповете, то със сигурност не сме на прав път. Ако обаче погледнем последното видео на Сиара и комбинацията й черно-и-широко, всичко от Balmain, и прибраната й на сладко кокче коса, или пък това на Cassie, която изглежда зашеметяващо, както в клин от кожа, така и в широки дънки, ще видим, че «swag» стилът е страхотен и ултрамодерен. Неслучайно много от звездите се спират на акценти от него, за да разчупят визиите си, като чудесен пример за това е барбадоската перла Риана, която се носи в спортно-секси, много нейн си стил. Но неслучайно е призната за модна икона.

Изглежда, че вече чифт кецове от последната серия на Nike или Adidas е не по-малко ценна находка за гардероба от токчета на Louboutin. Наред с модата на атлетичните тела е и време за подобаващ стилов тренд. Пък и нима комбинацията от клин, дълга тениска, готина риза и кецове на платформа не е достатъчно женствена? Ние и фешън гурутата Fashion Days кимаме утвърдително. И за да се ориентираме по-лесно към своята вълна в този сравнително нов за ширините ни стил, ето и две аутфит предложения.



Избираме клин в черно M by Maiocci 174. 90 BGN, който съчетаваме с блузка с дълъг ръкав на рае и бледи, бежово-сиви тонове плюс мрежест топ в екрю отдолу, всичко от Maison Scotch 103. 90 BGN. Скачаме в чифт кецове на платформа на ASH 174. 90 BGN, обличаме кожено яке с джобове Maison Scotch 401. 90 BGN, за акцент прибавяме чантичка в червено от кожа M my Maiocci 414. 90 BGN и разбира се, не пропускаме големите слушалки Clipsonic 54. 90 BGN.

Всички продукти са от fashiondays.bg



За втория сет залагаме на по-свежи тонове, като кецовете на платформа в синьозелени цветове и беж ASH 174. 90 BGN, раница в тъмносиньо на точки Love Moschino 244. 90 BGN, сребърен часовник с червена рамка около циферблата Miss Sixty 49. 90 BGN и огърлица тип верига Celebrity by FV Jewels 164. 90 BGN. С подобни ярки акценти просто навличаме чифт свободни дънки като тези на Diesel 239. 90 BGN, в светлосиньо и избелял ефект и добавяме бейзболно тип яке в бяло, сиво и червено Love Moschino 289. 90 BGN.

Всички продукти са от fashiondays.bg

Така че ние грабваме кецовете, слагаме любимите авиаторски очила, не забравяме аксесоарите и воала!
Готови сме да покорим улиците на София със стил!

Every day is a Fashion Day!
 

More All fashion