Следва

Мариян Кюрпанов: Джентълменът, италианецът, стратегът

Пламен Медаров: Марионетката, дразнителят, красавецът...

Никога няма да забравя първата ми реакция, когато видях визитката на Пламен Медаров при стартирането на...

People of art преди 10 години

Никога няма да забравим първата ми реакция, когато видях визитката на Пламен Медаров при стартирането на тазгодишния сезон на VIP Brother. Бях очарована, с подкосени от вълнение крака, че все пак “перфектният мъж” може би съществува!

На пръв поглед Пламен изглеждаше като съвършената консистенция от харизма, егоцентризъм и тестостерон.

Висок, умен, амбициозен мъж със собствен бизнес в Нова Зеландия. Хазартна личност, склонна да рискува в името на успеха, със спорни взаимоотношения с Кайли Миноуг. Красив визуално, красив и финансово.

Поне така бе представен минути преди маската да падне и да се окаже, че мистър Медаров не е човекът, за когото се представя.



Всъщност на Пламен бе отредена съвсем различна роля в сезона на Големия брат за 2013-та година. Той бе нарочен да бъде марионетката на зрителите – манипулаторът, който да всява хаос в иначе приветливите отношения между VIP съквартирантите.

И той го направи!


Но не само това. За по-малко от две седмици Пламен успя да се превърне в любимец на зрителите. От непознатия за никого мъж с неизвестно минало, играчът подчини цялата звездна къща на своите правила.

Дори след разкриването му, че всъщност не е влиятелният бизнесмен, в чието поприще се бе превъплътил, той продължи да се изявява като лидер.

Повечето VIP личности в “къщата” го намразиха, изтъквайки мотива за неговия егоистичен характер, за качеството му да нажежава градуса на атмосферата до червено, да е началото и краят на всеки голям скандал в малкото, наблюдавано от зрителите, общество.



Тогава каква ли е причината пубиката да го харесва и спасява неколкократно от изгонване?

Би било абсурдно да не признаем, че Пламен носи неподправен чар. Дори в нарцистичното му поведение се крие сладост и те приканва да изпитваш симпатия към него.

На пръв поглед господин Медаров е самолюбец, доставящ си удоволствие като изпитва до краен предел нервите на хората около себе си. Той е нагъл, нетактичен, стратег, решен на всичко, за да успее и изиграе по най-безскрупулния начин играта Big Brother.



Но Големият брат ни показа и друга негова – по-нежна страна.

Пламен Медаров е семеен мъж. Той има съпруга на име Фани и син, които обича безумно, за които разказва с плам в очите. Всички зрители реагираха повече от емоционално на неговия разказ за раждането на детето му, за трудностите, през които са преминали с жена му.

От друга страна всички станаха свидетели на нишката, в която бе заплетен с някогашната поп певица Йоанна. Романтичните нотки, които се прокрадваха и у двамата, не останаха тайна за никого.

Публиката рядко вижда толкова чувствени моменти от човек, който на пръв поглед изглежда толкова студен и суетен.



Именно това е и причината той да бъде силно подкрепян по време на елиминации. Неговата твърдост и решителност при битки и искреността му, когато разговорът касае личния му живот.

И не на последно място - неоспоримият факт, че господин Медаров е изключително добре изглеждащ, привлекателен мъж.

Тепърва ще следим развръзката около тази противоречива персона, с пламенен характер, меден глас и новозеландско излъчване.

Единственото, в което сме сигурни, е, че Пламен ще остане в историята като един от най-емблематичните VIP участници, нищо че не е съвсем VIP и че около личността му съществуват множество въпросителни.
 
Виж портретните характеристимки на:
Мариян Кюрпанов 
Стойко Сакалиев
Тервел Пулев
 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра