Следва

Грим сесии и демонстрации от La Prairie през ноември

Кейт Мос, Ана Уинтур, Гага и Шанел в образа на любимото червило

Вижте какво открихме… произведени по поръчка звездни...

Hair преди 10 години

Вижте какво открихме… произведени по поръчка звездни червила; Виктория Бекъм в бежово или гланц Кейт Мос, изборът е ваш!

Решихме да признаем Etsy хрумката за най-готиното предложение за красота, което сме срещали от много време насам.

Изберете вашия фаворит и онлайн магазинът на Мей Съм - известна като азиатския скулптор на червила, която току-що завърши своето турне сред профилите на голяма част от модните икони – ще оформи една гилза червило с лика на желаната звезда, която безпроблемно ще можете да приберете в чантата си.



Кейт Мос, Мадона, Мерилин Менсън, Лейди Гага, Коко Шанел, Туиги, Ана Уинтур, Виктория Бекъм и покойната принцеса Даяна са само някои от множеството известни личности, които са намерили себе си върху някое от червилата на Мей Съм.

Но ето какво казва гримьорката-скулптор за своите творби: „Изпратете ни вашия портрет (по-добре в профил и с фронтален изглед с добро качество) и вие също ще можете да се озовете на следващото MAC червило.“

Но трябва да сме наясно, че “прекалено тънките и детайлни части са невъзможни за пресъздаване“.

„Създадени в рамките на две седмици, червилата ще ви помогнат да сбъднете мечтите си!“ уверява ни Мей.

Можете да изберете своята любима марка (между Nars, MAC, Estée Lauder, YSL и Max Factor) и цвят – но когато плащате над 280 паунда за една подобна деликатно скулпторирана прищявка, наистина ли бихте я размазали по устните си?

И помнете, както казва Съм – „това е произведение на изкуството“, затова „моля не го отваряйте рязко и не го изпускайте на земята.“


 

More Hair