Следва

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Поредна венецуелка с короната на Мис Вселена - този път на 25, на име Габриела

През уикенда в Москва се проведе финал номер 62 на конкурса "Мис Вселена 2013". Тази година...

All fashion преди 10 години

През уикенда в Москва се проведе финал номер 62 на конкурса "Мис Вселена 2013". Тази година короната спечели 25-годишната Габриела Ислер от Венецуела.

Това е седма победа за Венецуела на конкурса "Мис Вселена" в цялата негова история и трета в последните само 6 години. Президентът на държавата Николас Мадуро веднага поздрави победителката в Twitter, наричайки естетската й победа "триумф".

Второто място остана за испанката Патрисия Родригес, а третото - за представителката на Еквадор - Констанца Баез.

Финалът на конкурса започна с представяне на участничките по бански. От всички журито избра 10 момичета за дефилето във вечерни рокли. В третата част се проведе викторина, в която 5-те най-високо оценени красавици отговаряха на въпросите на журито.



Победителката получи не само заветната корона от бяло и жълто злато, но и подаръци на стойност четвърт милион долара и апартамент в Ню Йорк с право на ползване една година. С нея освен това сключи договор Miss Universe Organization, съгласно който тя в течение на една година ще представлява интересите на компанията по целия свят.

Самата Габриела Ислер работи в телевизията на Венецуела и междувременно помага на сестра си в отглеждането на детенцето й. За най-важната задача в живота на една жена първата красавица във Вселената счита майчинството. Хобито й е страстното фламенко.


Мелани Браун и Томас Робъртс

Журито се оглавяваше от солиста на Aerosmith Стивън Тайлър. Водещи на шоуто бяха екс-солистката на Spice Girls Мелани Браун и водещият в тв-канала NBC Томас Робъртс. Короната на победителката беше поставена от сега действащата носителка на титлата - американката Оливия Кулпо. При вълнуващия трансфер ювелирното бижу тръгна стремително да пада, но бе удържана от красивите ръце на двете Мис.


Габриела Ислер и Доналд Тръмп

Иначе, за пръв път сега в повече от 60-годишната си история най-престижният конкурс за красота в света се провежда в Русия. По думите на собственика на конкурса - милиардерът Доналд Тръмп, тази година шоуто е надминало блясъка на всички предишни, което може да се очаква от маниера на страната-домакин.

В конкурса участваха 86 претендентки, но българката Венета Кръстева не успя да влезе във финала.








Мис Венецуела


Мис САЩ -  Ерин Брейди


Мис Вселена 2012




Мис Еквадор


Мис Бразилия


Мис Швейцария


Стивън Тайлър солиста на Aerosmith










 

More All fashion