Следва

Б като Библия, Б като Блог

Рейчъл Зои: В деветия месец на бременността си съм!

Съвършената истина - 42-годишната дизайнер и стилист Рейчъл Зои не само се оказа бременна, но вече...

All fashion преди 10 години

Съвършената истина - 42-годишната дизайнер и стилист Рейчъл Зои не само се оказа бременна, но вече е в деветия месец, при това почти, или съвсем, без да й личи.

Рейчъл чака второ дете, а истината е, че допреди месец никой и не подозираше какво се случва с любимата стилистка на звездите. Тя умело разхождаше на публичните си прояви силно уширени рокли, така че никой не си и помисли, че фигурата на крехката Зои се променя и то така драстично, както се случва при бременност.

Тъй като бебето се очаква съвсем скоро, Рейчъл е повече от словоохотлива по повод събитието:

Това е забележително. Това е страхотно. Имам предвид, че съвсем скоро ще бъде последното ми появяване на светско мероприятие в близко време, защото съм в деветия месец. Готвя се да се затворя в клетка!



Рейчъл и съпругът й Роджър Берман вече имат момченце - Скайлър, който, по думите на звездната си майка, се вълнува изключително много от бъдещото попълнение в семейството, без да е във възторг от факта, че ще му се наложи да дели майка си с още някого, но ще трябва да започне да свиква с тази мисъл.

Мисля, че е готов вече. Най-накрая разбра, че в мен расте бебе. Този процес отнема известно време, и той не можеше да разбере и привикне към мисълта, но сега вече нещата са съвсем ок.



Миньончето не се безпокои за фигурата си, главното за нея в момента е детето. Рейчъл казва, че няма намерение да прави нищо особено, за да се избави от излишните килограми след раждането, което е обяснимо предвид факта, че при нея такова понятие като "излишни килограми" няма или поне е трудно за дефиниране.

Всяка родила жена ще ви каже, че няма нужда от тренировки, достатъчно е просто да бъдеш майка. Да си майка - това е най-доброто упражнение!

Сега за известно време госпожа Зои ще се посвети на предстоящото събитие, след което отново ще се върне към обичайните си модни и стилистични задължения.











More All fashion