Следва

Кой какво си купи на премиерата на Isabel Marant за H&M снощи

Кейт Мос във влагата на Лондон - малко по-различна, отколкото в Playboy

На излизане от автомобил в английската столица и бързо крачейки по влажните улици на Лондон в...

All fashion преди 10 години

На излизане от автомобил в английската столица и бързо крачейки по влажните улици на Лондон в ниските си велурени ботуши, почти 40-годишната Кейт Мос носи зашеметителното палто от зимната колекция на Fendi.

Дрехата е направена от скъпа естествена кожа с косъм, оцветена в много и различни цветове, като горчица, тъмносиньо, гористо зелено и черно, и общо взето е върха. Уви, продадена, както сочи справката с добрите он-лайн обекти за луксозна търговия, въпреки иначе нескромната му цена от 8 140 английски лири, или приблизително 20 000 лева.



Като оставим настрани иначе прелестната връхна дреха, както и обичайния, много типичен за Кейт леко раздърпан, леко винтидж и доста секси избор на ежедневен аутфит, трябва да признаем, че на тези снимки прелестната британка е малко по-малко лъскава от обикновено, особено ако трябва да ги сравним с току що анонсираното първо фото от сесията на иконата за иконичния Playboy.



Без грим, без грам фотошоп и без никакво старание да изглежда като кукла, тук виждаме една естествено реагираща жена на средна възраст, каквато всъщност е госпожа Мос, което отново и пак ни я прави жестоко, жестоко симпатична.










 

More All fashion