Следва

Чийтинг диета

Моят татко е най-готин! Финалистите в страхотния конкурс на ViewSofia

А кой е този татко според вас - в анкетата долу, като гласът е за НЕЯ, но признанието си остава само и единствено за НЕГО...

All About Life преди 10 години

Моят татко е супер и заслужава да носи титлата Най! Това е лайтмотивът на финала на уникалния конкурса на ViewSofia със страхотни награди от PRETTYBOX.

И затова ни беше почти невъзможно да посочим между стотиците участници трима от най-страхотните бащи, които да донесат на мама, съвсем навреме за Коледа, шестмесечен абонамент за кутията с великолепните бюти находки.

Затруднени в избора, който ни отне повече от предвиденото в условието време, успяхме да селектираме най-добрите снимки, вдъхновяващи, красиви и подписани с много любов, които публикувахме в галерията горе.

И решихме така: Най-сладкият татко, този, който докосне сърцата на скъпите читатели, ще бъде един от тримата, които заслужават наградата. Останалите двама ще бъдат любимците на екипа на ViewSofia и нашите приятели от PRETTYBOX. Времето за гласуване е до края на тази седмица. Т.е в понеделник ще изпишем имената на трите щастливки! 

Да припомним условиета на конкурса: 
Беше нужно само да ни изпратите снимка във висока резолюция, годна за публикуване, на съвършения татко, как прегръща, гледа с любов, играе си, носи, целува, облича, държи за ръка, разхожда в количка малкото ви съкровище/съкровища, и да напишете в кратък текст защо е толкова прекрасен Той, секси, изобщо жесток баща.

И ето ги пред нас!

А кой е този татко според вас - в анкетата долу, като гласът е за НЕЯ, но признанието си остава само и единствено за НЕГО!
 

Анкета

Гласувай за най-готиния татко - гласът е за НЕЯ, признанието - единствено за НЕГО!

More All About Life