Следва

Пенелопе Круз в Telva - каква жена!

Кратък живот - марката на Лили Алън и сестра й ще изчезне от модния небосклон

През 2010-а година британската певица Лили Алън и сестра й Сара Оуен пуснаха...

All fashion преди 10 години

През 2010-а година британската певица Лили Алън и сестра й Сара Оуен пуснаха собствен бранд дрехи - Lucy in Desguise. В същото време певицата възнамеряваше да се оттегли от музикалната индустрия и да съсредоточи вниманието си върху семейството и модата.

Първоначално идеята за бранда е била да се даде възможност на хора с по-ниски доходи да придобият винтидж дизайнерски неща. По-късно, през 2011-а, сестрите представиха първата си собствена колекция ежедневно облекло.

Само че преди едва седмица стана ясно, че инвеститорът на бранда на Аън и Оуен - Aurora Fashions, който държи и марките Oasis, Warehouse и други, е решил да ликвидира компанията поради висока задлъжнялост, а именно — 100 000 лири стерлинги.

Независимо от това решение обаче, Lucy in Desguise продължава работата си, като дори неотдавна западни колеги са получили покана за коледно тържество в един от магазините на веригата. Докога ще продължи несигурното съществуване на модната марка не е ясно, вероятно предстои да видим скоро. Самите сестри не са дали никакво изявление до момента.
















 

More All fashion