Следва

Street Style вдъхновения... Лика-прилика

Ким Кардашиян разказа как правилно да си направим selfie в Instagram

Пищната светска лъвица, мацката в сърцето на рапъра Кание Уест, Ким Кардашиян показа на всички...

All fashion преди 10 години

Пищната светска лъвица, мацката в сърцето на рапъра Кание Уест, Ким Кардашиян показа на всички заинтересувани момичета, как като по учебник да си направят правилното selfie в Instagram. Пародийно-съвсем сериозният видеоурок, заснет с общите усилия на най-добрата приятелка на Ким - Бритни Гастино - докато двете са при маникюристката, госпожицата пусна току що в интернет.

Най-напред, теледивата съветва да се снимаме леко отгоре, защото тогава очите стават по-големи и изразителни, а торбичките - по-малки. Всъщност, ако трябва да се вярва на Ким, то ъгълът на снимките следва да се сменя доволно често - само така можеш да намериш оптималния си ракурс.

Кардашиян и Гастино съветват още да не се злоупотребява с "патешкия ефект" - да се цупят устните, за да станат дундесто нацупени. Всъщност, точно по този пункт двете си противоречат, съветвайки все пак:

Устните, оформени като тръбичка, подчертават красивата линия на скулите.



Повечето последователи на Ким в Instagram не изглежда да се отнасят сериозно към увлечението на любимката си в "самоснимането". Може би само гаджето на звездата Кание Уест счита, че Кардашиян, буквално, е "съвременната Мерлин Монро", и страшно се радва на новите й фотографии.






 

More All fashion