Следва

Марк Куин с изложба в София - INTERNAL LABYRINTH

Традиционният коледен концерт на D2 тази година – по-специален от всякога

За четвърта поредна година D2 ще изнесат коледен концерт с много изненади за най-верните си фенове в дните преди Коледа, като този път лайвът е в клуб Mixtape 5, на 21 декември (събота).

Music преди 10 години

За четвърта поредна година D2 ще изнесат коледен концерт с много изненади за най-верните си фенове в дните преди Коледа, като този път лайвът е в клуб Mixtape 5, на 21 декември (събота). Специални гости са Стенли и Дани Ганчев от Тангра, защото по традиция D2 канят за коледния си концерт артисти, с които са работили активно през изминалата година като сред предишните гости са били Любо и Дичо, а поводът да поканят творческата половинка на Тангра е юбилейният концерт за Александър Петров, който D2 организираха, преминал при огромен успех. Освен че ще изпълнят заедно със Стенли и Дани Ганчев класиките им „Жулиета”, „Оловният войник” и „Бъди какъвто си”, D2 са подготвили своя версия на култовата им песен „Черно бяла снимка”. От собствените си песни D2 ще забият ударен сет от хитове, който ще бъде малко над 2 часа и ще представи всички лица на бандата.

Другата голяма изненада за феновете ще бъде премиерата на два нови видеоклипа на D2 преди лайва – unplugged версия на парчето „Секс, лъжи и музика” и видео към новата песен Deadman. Подгряващи групи ще бъдат победителите в конкурса за най-добра училищна група “Голямото междучасие” Downer Kill, и CRUSH - победителите на фестивала за авторска рок песен „Силата на Рока”.

Вратите ще отворят в 21:00, билети за събитието на цена от 10 лв. ще можете да намерите в мрежата на Ticketstream, а на входа цената е 15 лв.

More from View Sofia

More Music