Следва

We love - Финес и фойерверки в няколко модни илюстрации

Хайди Клум приключва с дефилетата по бельо

Хайди Клум приключва с дефилетата по бельо

All fashion преди 10 години

След като стана на 40, един от бившите Ангели на Victoria’s Secret признава, че дефилетата по бельо определено няма да бъдат част от програмата й занапред, тъй като биха я накарали да се чувства „неудобно”, както споделя самата тя.

През 2009 Хайди стана известна с участието си за Ангелското ревю, при това само 5 седмици след раждането на четвъртото си дете. 40-годишната блондинка с немски корени потвърди информацията пред Access Hollywood. „Не мисля повече да участват в дефилета по бельо, тъй като бих се почувствала доста некомфортно”, призна моделът и с това разби сърцата на милиони мъже по света.

Но Клум няма съвсем да скрие тялото, което й донесе милиони. „Ще продължавам да се снимам във фотосесии, за корици на списания и реклами”, допълни супермоделът. Също така тя е и почитателка на визиите за червения килим и топлес селфитата от плажа, последните дело на майка й.

Хайди също така признава, че няма козметични интервенции по тялото си. „Прекално много се страхувам от подобен тип процедури, тъй като не искам тялото или лицето ми да се промени изведнъж. Би ми било трудно да се погледна в огледалото и да видя нещо коренно различно. Би ме било страх”.








 

More from View Sofia

More All fashion