Следва

Chloe

THE 8th ART

Mодата днес e 8-то изкуство. Тя съчетава всички останали аспекти от съвременния артистизъм, като налага не само тенденции в...

Fashion преди 15 години

Mодата днес e 8-то изкуство. Тя съчетава всички останали аспекти от съвременния артистизъм, като налага не само тенденции в обличането, но и теченията в киното, музиката, склуптурата. Новата генерация младите дизайнери все повече залагат на некомерсиалното, като търсят нови идеи и вдъхновение на неочаквани места.

През последният сезон големи марки като Prada и нейната младежка линия MIU MIU залагат на графиката и поп арт изкуството.

Днес дрехите не са просто нещо, което обличаш. Правилният им подбор изразява твоето усещане за света. Дори и комерсиални марки като Pepe Jeans се вдъхновиха от поп арт изкуството на Анди Уорхол в последната зимна колекция, която скоро чакаме и у нас.



Oткрихме атрактивни дрехи в София, вдъхновени от готика, от творбите на Моне, Дали, Анди Уорхол. Оставяме тe да откриеш своето вдъхновение в болеро Comme des Garcons или асиметрична риза ISHU.


More Fashion