Следва

Попитай президента Росен Плевнелиев

Рут Колева vs. Джули Лепоева: Кое е любимото ти парче за секс?

С отговорите си, една срещу друга изправяме бунтарката с ангелски глас Рут Колева срещу градското момиче Джули Лепоева, които ни почувстваха така близки, за да ни споделят следното...

Music преди 10 години

Какво прави една музика подходяща за секс е относително, но е сигурно, че всеки от нас си има поне по една песен, от която го обземат мръсни помисли и мисли.

Понякога така действат стилните R&B парчета, друг път - бавният секси джаз, а трети каращият сърцето да изскочи силно изразен ритъм... Истината е, че за всеки е различно усещането за музика по време на любов, но ние решихме да полюбопитстваме в повече и да попитаме две много любими наши жени: Кое е любимото им парче за секс? 

И така с отговорите си, една срещу друга изправяме бунтарката с ангелски глас Рут Колева срещу градското момиче Джули Лепоева, които ни почувстваха така близки, за да ни споделят следното...

Рут Колева

В тази песен има изключетлно много sensuality и груув, подходящ за...секс... И да, изпробвана е!



Джули Лепоева

Ужасно секси парче. Изключително провокативно! Би 'вдъхновило' всеки.



А ти имаш ли си любимо парче за секс? Какво е твоето усещане за музика по време на любов...?

Ако пък трябва да избереш между двете парчета, изборът на Рут и този на Джули, кое повече те настройва за изживяването, можеш да дадеш гласа си в анкетата долу:
 

Анкета

Кое от двете парчета ти въздейства по-силно?

More Music