Рут Колева vs. Джули Лепоева: Кое е любимото ти парче за секс?

С отговорите си, една срещу друга изправяме бунтарката с ангелски глас Рут Колева срещу градското момиче Джули Лепоева, които ни почувстваха така близки, за да ни споделят следното...

Какво прави една музика подходяща за секс е относително, но е сигурно, че всеки от нас си има поне по една песен, от която го обземат мръсни помисли и мисли.

Понякога така действат стилните R&B парчета, друг път - бавният секси джаз, а трети каращият сърцето да изскочи силно изразен ритъм... Истината е, че за всеки е различно усещането за музика по време на любов, но ние решихме да полюбопитстваме в повече и да попитаме две много любими наши жени: Кое е любимото им парче за секс? 

Анкета

Кое от двете парчета ти въздейства по-силно?

Коментари: 4

T
tita (2014/03/27 / 16:54)
plamy23, обикновено думата "груув" се употребява, изписана на латиница и на един друг език, различен от българския. А този, който я използва, за да се изрази на нашия, не познава богатството му, т. е. може да има богат певчески капацитет, но речникът му е беден. :) И още нещо - задължителни неща в този живот няма.
L
LuLuu (2014/01/22 / 14:34)
Zaduljitelno ? j si gledai rabotata Plamy?!? A Janet e dobra , priznavam!
P
plamy23 (2014/01/22 / 14:20)
Джули Лепоева е една мацка, която си заслужава да знаеш... Беше водеща във FOX, може и още да е ... http://www.viewsofia.com/article/11304/Readers'-Profile--Stilat-na-Djuli-Lepoeva А относно груува... обикновено думата се употребява в жаргонния смисъл на думата и означава буквално различен от другите, модерен, свеж и в този дух. Капиш? Не че бях длъжна да ти отговарям, но е хубаво да се знаят тези неща... даже задължително. Айде лек ден!
R
Rumy (2014/01/22 / 13:56)
Какво е sensuality и груув? Коя е Джули Лепоева?

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.