Следва

Михаела Филева стана "Певица на годината" на наградите на BOX TV

Петте любими парчета на Любен Христов

"Лошото момче с татуировките" от Музикална акдемия...

Music преди 10 години

Може би си го спомняш като "лошото момче с татуировките" от Музикална акдемия, но ние си го знаем като симпатичния Любен Христов, който безусловно остави най-ярката следа в музикалното предаване, което се излъчваше наскоро по ТВ7.

На 29, сред надеждите на родната музикална сцена, с подчертана индивидуалност и външност, Любо е от хората, които едва ли ще ти спестят нещо, за да ти станат симпатични. Това е и едно от нещата, заради които го харесваме наред с таланта, наследен от родителите и прародителите му и атрактивната му визия.

Скандалният идол вече дебютира на музикалната сцена с хип-хоп парчето “Такъв ще умра” - автобиографична песен, в която описва начина си на живот и открито заявява истините за себе си. 

Днес обаче решихме да разберем и още малко за него и нещата, които харесва, затова го попитахме и за петте му любими песни. Нека ги чуем!

Eric Benet - Redbone Girl ft. Lil Wayne

Харесвам тази песен, защото е своеобразен представител на най-актуалното от хип-хопа и добрия стар соул -фънк който обожавам по начало (израстнах със Стиви Уондър, както и с метъл)



Michael Buble - Everything

Тази песен носи изключителен положителен заряд, винаги си я пускам когато имам нужда от надежда и оптимизъм!



Asap Rocky feat. Skrillex - Wild for the Night

Колаборация между двама млади, но вече утвърдени гиганта в два различни модерни стила, неуспорим и тотален хит за миналата година - кара те да скачаш само като чуеш първите няколко такта в дискотеката...



August Burns Red - Truth of A Liar

Това е музиката която правех много години, израствайки! Самата банда комбинира класически гами с много тежък бийтдаун и е много ясен и точен пример за това какъв метъл харесвам най-много. Носи зверска енергия в себе си, а и музикантите от тази банда са много добри на живо, истински кеф е за феновете на класическите гами да слушаш как си конструират хармониите!



La Coka Nostra - The Stain

Ами ЛКН са групата която Евърласт направи (ексклузивно с бели рапъри от еврейски и ирландски произход), самият той ми е любимец сред МС-тата - а какво да кажа за текстовете им и бийтовете - това са титани на социалният - ъндърграунд рап - съответно в това парче " посланието" е адски важно ... става въпрос за това как момичетата - заблудени от блянове за слава и блясък - попадат понякога в схеми които не са и предполагали че могат да ги смажат чисто човешки ...



ВИЖ ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА >>>
 

 

More from View Sofia

More Music