Следва

Малките ни гении и творческият безпорядък - родителска среща в IKEA

Удоволствието да споделиш - Любовен SPA уикенд в Riu Pravets Resort

“Love is in the air” пее Джон Пол Йънг, а ние му вярваме безусловно...

All About Life преди 10 години

“Love is in the air” пее Джон Пол Йънг, а ние му вярваме безусловно.

Изкушени от любовната еуфория, обхванала света, мечтаем за разтърсващи преживявания, които да разпалят и задържат за дълго страстта, обичта и чувството, че принадлежим и ни принадлежат. За да осъществим бляна си и да се подчиним напълно на магията на 14 февруари, отиваме на едно много специалното място, с мисия да приюти влюбените и да ги подложи на най-приятната любовна вечер, или две, в четиризвездния си рай.

За 14 и 15 февруари хотел Riu Pravets Resort предлага романтична атмосфера и луксозни приключения за двама, включващи релаксиращи SPA процедури.



Шоколадът е известен със свойствата си на афродизиак, а Шоколадовият масаж за двама, придружен от чаша горещ шоколад, е чудесно въведение към любовния уикенд. Цели 60 минути споделено удоволствие.

Дълбоко подхранване” с Darphen е предразполагаща терапия за двама, в която телата ни ще се влюбят, последвана от класика като по филмите - джакузи сесия и бутилка пенливо вино. Прекрасен начин да отпразнуваме любовта в едно 90-минутно блаженство. Заедно!

Масажът може да бъде наистина благотворен за тялото и душата. И съответно любовта. В комбинация с Подхранваща маска за лице и терапия за скалп Rene Furterer си подаряваме една релаксираща авантюра в компанията на любимия човек за един безценен час.

Всичко това е в RIU Pravets Resort, където от нас изискват единствено предварителна резервация в СПА центъра на тел: 0882 550 821. За всичко останало ще се погрижат в хотела. 
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 13 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.