Следва

Това, което знам - арх. Таня Дикова: „Там, където има хаос, то такъв е и човекът”

Гери Турийска vs. Драго Симеонов: Какво искат жените за Свети Валентин?

Сигурно има и по-банални въпроси от този, но към конкретния момент не можем да се сетим кои са те...

Други преди 10 години

Какво искат жените?
Сигурно има и по-банални въпроси от този, но към конкретния момент не можем да се сетим кои са те. Това е едно от онези екзистенциални питания, за които са се изписали цели трактати и заради, които милиони тези са били защитавани, само и само, за да се стигне до най-верния отговор. За съжаление, на мъжете и днес търсенето на този отговор продължава, а жените остават все така неразбрани.

Какво искат жените за Свети Валентин обаче, не е чак толкова сложен въпрос или поне така ни се стори, след като получихме не един, а цели два отговора от нашите любими търсачи на щастие. В днешния следобед един срещу друг изправяме русокосата фея Гери Турийска срещу вечно усмихнатия "приятел на жените" Драго Симеонов, за да ни споделят каква е тяхната гледна точка по въпроса. А ние с интерес четем отговорите им по-надолу...

Гери Турийска

Искаме вечеря, коктейли, да се видим с приятелки, да ни падне мъж на коляно, цветя, на фризьор, на маникюр, да ни заведат на ново място, да си останем вкъщи, да танцуваме, да се наспим, да се вълнуваме на някой хубав филм, да ни държат за ръка, изненада, виното да е специално подбрано, песен да ни напишат, серенада под прозореца, поема - нещо, каквото и да е ,ама да е творческо и да е посветено, нещо хеликоптери, Париж, знам ли - ИЗМИСЛИ НЕЩО! Абе, с две думи - малко спокойствие.




Драго Симеонов


И за св. Валентин, а и по принцип, жените винаги искат две неща – разбиране и нови обувки. И понеже разбирането е непостижимо, понеже самите те никога не са сигурни какво желаят, само нови обувки ще свършат работа. Така те хем ще се чувстват материално доволни, хем малко неразбрани, което им е напълно достатъчно да бъдат щастливи и те, и мъжете им.

More from View Sofia

More Други