Следва

Премиери през март по FOX LIFE

Петте парчета, които ще слушаме на 'repeat', докато пътуваме за Horizon Festival

Хедонистичното британско парти нахлува в българския курорт от 8-ми до 14-ти март с обещанието да върне зимата за малко и да подсили любовта към електронната музика и приключението по много...

Music преди 10 години

Horizon Festival наближава все повече, а вълнението от лавинообразното нашествие артисти, което идва към Банско, расте с всеки изминал ден.

Хедонистичното британско парти нахлува в българския курорт от 8-ми до 14-ти март с обещанията да върне зимата за малко и да подсили любовта към електронната музика и приключенията по много и дава заявка да превърне седмицата в рай за всеки уважаващ себе си зимен парти човек. Лайтмотивът, по който се случва тази музикална приказка е ски през деня - парти през нощта, а широката селекция на електронна музика от house, techno, garage, bass и groove сцената в момента, ни прави все по-нетърпеливи да бъдем там. 

Вече те попитахме, "Кои артисти нямаш търпение да чуеш по време на Horizon Festival 2014?", но днес в духа на петъка и любимите ни пет ти представяме малко от музиката, заради която и ние ще присъстваме на Horizon.

Ето парчетата, които ще подпалят тонколоните на колата ни и ще слушаме на repeat докато пътуваме към Банско! Horizon Festival идваме...

 KINK - EXPRESS



Bondax - Giving It All



Phaeleh - Afterglow feat Soundmouse



AlunaGeorge - You Know You Like It (Wilfred Giroux Remix)



Zed Bias - Neighbourhood



 

More from View Sofia

More Music