Следва

Истина или лъжа? Лавандуловите коси на Никол Ричи

Дъбстеп гуруто Rusko, миксирал хитове на Jay-Z и Lady Gaga пристига за Фестивал на цветовете

Едно от най-емблематичните имена на световната дъбстеп сцена – Rusko – ще бъде част от хедлайнерите на предстоящия за първи път в България Фестивал на цветовете..

Music преди 10 години

Едно от най-емблематичните имена на световната дъбстеп сцена – Rusko – ще бъде част от хедлайнерите на предстоящия за първи път в България Фестивал на цветовете.

През последните пет години английският ди джей и продуцент е миксирал хитовете на едни от най-популярните артисти към днешна дата като Jay-Z, The Prodigy, Skunk Anansie, Lady Gaga, Kelis, Basement Jaxx. През 2013 г. Rusko издава трака Take Off с участието на Jay Z.

Фестивал на цветовете, обвързан с популярната индийска традиция за празнуване на пролетта, любовта и толерантността чрез силата на цветовете, ще се пренесе в София за най-дългия ден на годината. Фестивалът ще обагри любителите на позитивните преживявания и хубавата музика на 21 юни 2014 г. на стадион „Академик” в столицата. Билетите за събитието бяха пуснати в продажба преди 10 дни, като за по-малко от седмица промоционалните пропуски за фестивала бяха напълно разпродадени.

Rusko (или Кристофър Уилиям Мърсър) е един от най-популярните DJ-и и продуценти в света на дъбстепа. Завършва музикалния колеж в родния си град Лийдс и по-късно се мести в Лондон, където започва работа с лейбъла Sub Soldiers и стартира дългогодишно партньорство зад пулта с една от най-значимите фигури в света на дъбстепа – Caspa. В този период двамата създават редица тракове като Cockney Thug , Jahova, Lions Paw и др. Освен с лейбълите на Caspa, Rusko работи и с други издатели като 2nd Drop Records и Mad Decent. 





В следващите няколко седмици ще бъдат обявени и останалите артисти, които ще пристигнат в София, за да вземат участие във Фестивал на цветовете.

В момента феновете на събитието могат да закупят билети от мрежата на Eventim в цялата странa на цени от 43 лв. (включващ една торбичка с цветен прах), 53 лв. (включващ пет торбички с цветен прах) и 63 лв (включващ 9 торбички с цветен прах). Торбичките с цветен прах към всяка категория билети ще се получават на самия фестивал, в деня на събитието, като на място посетителите ще могат да закупуват и допълнително количество цветове: 1 торбичка с цветен прах ще струва 4 лв., 4 торбички – 10 лв., а 9 торбички – 20 лв.

More from View Sofia

More Music