Следва

Колко хубаво било с бретон

Бял имидж - BreathRX

Няма нищо по-хубаво от слънчево време, равномерен тен и искрящо бели зъби...

Hair преди 15 години

Насладата от сутрешното кафе е най-приятното начало на деня. Проблемът е след колко такива приятни моменти ще дойде мигът на оцветените зъби. Ужас! Лесният начин да не се притесняваш от това последствие е ежедневната грижа за хигиената на устата. Очарователна усмивка, която показва изключително бели зъби, има значение на фона на перфектния летен загар. Това е твоят имидж.  
Чудесната новина е, че можеш да постигнеш желания резултат без много усилия, стига да вземеш подходящите мерки с качествени продукти.

Зъбите трябва да се мият след всяко хранене или поне два пъти дневно, както знаем всички, а четката се сменя през не повече от 3 месеца – правила, които е нужно да спазваш, ако държиш да си красив! Освен това езикът също подлежи на търкане, тъй като той е основният „кошер” на бактерии.


BreathRx системата за орална хигиена, която можеш да намериш в представителния магазин на фирмата за България, е решение. Тази, която ще ти препоръча личният стоматолог или ще ти предложи фармацевтът, или просто ще те насочи приятел, е американският комплект за поддържане на устна хигиена - тайната на снежно-белите зъби и свежия дъх. След кратко проучване ViewSofia установи, че всеки втори служител в аптека предлага BreathRx.

Паста за зъби под формата на син гел успява да осигури всичко необходимо за свеж дъх, флуорна защита, никотинов контрол и избелващ ефект благодарение на обогатената си формула с патентованата частица "Zytex"®, която се състои се от цинк, тимол и евкалипт. Освен това изглежда много различна и свежа.

Следва обработка на езика. Ежедневното почистване е просто, а има изключително голямо значение за оралното здраве, включително за премахване на лошия дъх.

И последната стъпка за свеж ефект е антибактериалната вода за изплакване BreathRx. Алтернатива на водата имаш със спрей за освежаване на дъха, който се намира близо до теб в чантата. Можеш да оставиш един в офиса и един в колата за помощ във всеки един момент. Действа в две фази – убива бактериите причинители за лошия дъх, след което цинкът продължава да работи през целия ден и да пази този ефект.

Това не е терапия, на която се подлагаш, а ежедневна грижа за устата и постигане на бяла и очарователна усмивка.

Продуктите BreathRx можеш да намериш в представителния магазин на адрес:
жк. Гоце Делчев, ул. "Деян Делишки" бл.62, както и на тел. 9581213.

More from View Sofia

More Hair