Следва

Меган Фокс в ролята на Ейприл в "Костенурките нинджа"

TED плейлист за сладки сънища: Adele - Make You Feel My Love

Когато идва краят на деня и си мислим само затова как ще приключим с ежедневните задължения...

Music преди 9 години

Когато идва краят на деня и си мислим само затова как ще приключим с ежедневните задължения и ще се отпуснем лежейки, отдавайки се на релакс, незабавно през главата ни минава и мисълта за успокояваща и много разпускаща музика.

Такава, която действа на всички сетива, отвлича вниманието ни от тревожни мисли и слага приятен край на всичко, което сме свършили. Такава, която успива сладко, обогатява изживяването на добрия сън и в приятно съчетание с новия ни матрак TED остава безсънните нощи далеч в миналото. 

И защото заслужаваме именно такъв край на деня, а след него и божествени сънища през нощта, подготвихме плейлист с най-успокояващите парчета, които действат като еликсир за по-добър сън. Днес слушаме Adele - Make You Feel My Love.



"Светът обича матраци TЕД - напрaвени в България за теб" е мащабна рекламна кампания на родните производители на матраци ТЕД БЕД. Целта на кампанията е да популяризира произведеното в България и да припомни, че в световен мащаб българските продукти са предпочитани и високо оценявани, защото са качествени, удобни и на достъпна цена.

Матраци ТЕД представят продуктите си с гордост и самочувствие, като целят и да запознаят обществеността с малко известни факти, свързани с навиците за сън в различните страни. Родните производители вярват, че този уникален за мащабите на България комуникационен проект, ще успее да накара хората да повярват, че правилният матрак е гаранция за наистина пълноценен и успешен живот!

Още повече, ако е направен с любов... и в България!

Матраци ТЕД.... с любов към ТЕБ!!! from TED BED on Vimeo.

 

More from View Sofia

More Music