Следва

Майли Сайръс продължава с провокациите - обязди кон гола

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Отново е време за кино! И то какво! Вижте какво ни очаква и изберете фаворитите си  за най-киноманските пролет и лято, които предстоят...

Movies & TV преди 9 години

Отново е време за кино! И то какво! Вижте какво ни очаква и изберете фаворитите си  за най-киноманските пролет и лято, които предстоят. 

"Голямото скачане" ("A Long Way Down")

Актьорите: Розамунд Пайк, Джо Кол, Сам Нийл, Тъпанс Мидълтън, Тони Колет, Арън Пол, Имаджин Потс, Пиърс Броснан

Режисьорът: Паскал Шамел

Сюжетът: Четири заблудени души - компрометиран телевизионен водещ, цапната в устата тийнейджърка, самотна майка и меломан с особени философски убеждения - решават да сложат край на живота си в нощта на Нова година.

Когато тези отчаяни непознати се срещат случайно на мястото, от което са планирали да направят големия скок, те се договарят да отменят плановете си до Свети Валентин. През следващите шест седмици четиримата създават необичайно приятелство, стават медийна сензация и търсят заедно причини да продължат напред.

Премиерата: 11 април 2014 (България)







„Words And Pictures”

Актьорите: 
Брус Дейвисън, Клайв Оуен, Адам Димарко, Кигън Конър Трейси, Еми Бренеман, Навид Негабан, Валери Тиан, Жулиет Бинош

Режисьорът: Фред Шепизи

Сюжетът: Сюжетът на филма ни представя историята на Джак Маркъс, който е учител, като изпитва удоволствие от своята работа и постигнатите резултати. Един ден в училището е назначена нова учителка, която не възприема неговите възгледи за правилни, а се опитва да наложи своите. Този спор ще сложи началото на една романтична връзка, в която двамата продължават спора за това, кое е по-правилно като метод на преподаване - думите или изображенията.

Премиерата: 23 май 2014







"Begin Again"

Актьорите: Кийра Натли, Марк Ръфало, Хейли Стейнфелд, Адам Лавин

Режисьорът: Джон Карни

Сюжетът: В „Begin Again” Ръфало е музикален продуцент, току-що загубил работата си и случайно попаднал на зарязана от гаджето си музикантка (Найтли), на която също целият свят й е крив. Обаче двамата решават да се заемат с една идея, която ще ги отведе на най-различни места в Ню Йорк и… реализацията й може да я превърне в хит. В началото този проект е имал и подобаващо захаросано заглавие „Can a Song Save Your Life?”. Отговорът е: „Може би, но защо трябва да я пее Кийра Найтли?”

Премиерата: 4 юли 2014







"Секс запис" ("Sex Tape")

Актьорите: Джак Блек, Роб Кордри, Ели Кемпер, Роб Лоу, Камерън Диас, Джейсън Сигъл, Мелиса Пауло, Джеф Шадоу

Режисьорът: Джейк Касдан

Сюжетът: 
Джейсън Сийгъл и Камерън Диаз се превъплъщават в главните роли на Джей и Ани – обикновени съпруг и съпруга, които след десетгодишно партньорство и две деца искат да подсилят любовната искра помежду си. Твърдо решени да експериментират за благото на връзката си двамата записват тричасов видеоклип, в който демонстрират всички сексуални позиции и трикове от популярния речник “Удоволствието от секса”.

Всичко протича без проблеми до момента, в който Джей и Ани с ужас откриват, че интимното им видео е било откраднато. Това слага и началото на трескаво търсене на записа, което достига своята кулминация в една обикновена вечер. Вечер, която Джей и Ани никога няма да забравят.

Премиерата: 1 август (България)







"Луси" ("Lucy")

Актьорите:
 Скарлет Йохансон, Морган Фрийман, Мин-Сик Чои, Клеър Тран

Режисьорът: Люк Бесон

Сюжетът: В „Lucy” едноименната героиня на Скарлет е отвлечена и принудена да пренася наркотични субстанции като „муле”. След инцидент, част от веществата попадат в организма ѝ и тя придобива свръх-способности – може да мести предмети с ума си, моментално да усвоява знания и нова информация, както и да не изпитва никаква болка и дискомфорт. Възползвайки се от ситуацията, тя се наема да отмъсти на похитителите си.

Премиерата: 15 август (България)





More from View Sofia

More Movies & TV