Следва

"Краят на градината" - Авторски спектакъл по А.П. Чехов

JACK WHITE с нов албум - LAZARETTO

Неуморният ДЖАК УАЙТ е готов с нов албум, „Lazaretto”, насрочен за издаване на 9-ти юни тази година, от лейбъла Third Man Records/XL Recordings...

Music преди 10 години

Неуморният ДЖАК УАЙТ е готов с нов албум, „Lazaretto”, насрочен за издаване на 9-ти юни тази година, от лейбъла Third Man Records/XL Recordings (Animato Music).

„Lazaretto” заема особено място в дискографията на Уайт, като наследник на международния #1, златно сертифициран „Blunderbuss” (2012). Албумът ще бъде предшестван от едноименен сингъл, с предстояща премиера в края на април. В очакване на новото парче, феновете могат да се насладят на първи аудио-визуален тийзър – инструментален трак "High Ball Stepper".

„Blunderbuss” беше първият албум на Джак Уайт достигнал #1 в САЩ, който получи 5 Грами номинации, включително и за „Албум на годината” (2012), и доминира във всички чартове за рок/алтернатив албуми на 2012.

За да отбележат издаването на новия албум, лейбълът Third Man са подготвили специално винил издание, което може да се поръча онлайн, само до 30-ти април: www.thirdmanrecords.com/vault. Това ще е единственото лимитирано издание на „Lazaretto”. Синьо-бяла плоча и ексклузивен комплект от плакат, записки с текстове, ноти и снимки от Националния Архив очакват всички закупили „Lazaretto Vault #20 Edition”.

More from View Sofia

More Music