Следва

Дневниците на редакцията: Данъчни проверяват Жизел, Кейти Пери пече сладки, Dazed и бунтовниците, нов тренд от Coachella

Адриана Лима и Кандис Суинепул - красивите говорителки на Victoria’s Secret

В понеделник в Лондон се състоя пресконференция на Victoria’s Secret, на която сексапилните топ модели Адриана...

All fashion преди 10 години

В понеделник в Лондон се състоя пресконференция на Victoria’s Secret, на която сексапилните топ модели Адриана Лима и Кандис Суинепул заявиха от името на марката, че именно британската столица ще е най-горещото място през 2014, където ще се състои ежегодното зрелищно шоу по бельо на прочутия в цял свят бранд.

Новината дойде от Адриана Лима, която съобщи пред журналистите:

„Шоуто на Victoria's Secret - едно от най-грандиозните събития в света на модата, с гордост съобщавам, че тази година ще се проведе в Лондон."

Думите й потвърди и маркетинг директорът на компанията Ед Райзък.

Обичайно пищните дефилета на бранда се случват на територията на Ню Йорк, само веднъж шоу на Victoria’s Secret се е провеждало в Кан, изключение правят организаторите и тази година с Лондон.

На пресконференцията Райзък сподели, че подготовката за ревюто, планирано на 2 декември, вече е започнала, като имената на специалните звездни участия остават в тайна. В пърформансите на марката бельо досега на сцената сме виждали и слушали изпълнители като Риана, Бруно Марс, Тайлър Суифт и още популярни идоли, много е възможно, предвид дестинацията, този път да се наблегне на британски артисти.

Относно звездните модели, които ще разходят красивте си тела на подиума, Райзък спомена само името на Кара Делевин.

„Попитах я, тя каза, че няма планове за този ден”, отговаря шеговито маркетинг шефът.

Нетърпеливите фотографи пък едва дочакаха края на пресконференцията, за да заснемат в профил, анфас и всякак великолепните Лима и Суинепул.
 





















 

More All fashion