Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 21 - 27 април

Lidl изненадва приятно кино феновете на Спайдър-мен

Страхотна новина за всички Спайдър-мен маниаци. Лидл България ще изненада почитателите на един от най...

All About Life преди 9 години

Страхотна новина за всички Спайдър-мен маниаци. Лидл България изненадва почитателите на един от най-очарователните супер герои, които са сред зрителите на новия филм по прочутия комикс.

Тези, които са посетили или посетят кина Арена от изминалия 18 април до 8 май, за да гледат "Невероятният Спайдър-мен 2", могат да участват в томболата за страхотни награди на официалния му партньор в световен мащаб - Lidl. Лентата на Марк Уеб пристигна у нас, в България, на 18-ти, четвъртък, повече от две седмици по-рано от водещата й премиера в САЩ, официално планирана за 1 май, което за феновете на Човека-паяк у нас е истински подарък.



Всеки, който регистрира билета си за филма на сайта на Арена, ще има възможността да спечели атрактивни награди от верига супермаркети Lidl. Спални комплекти с любимия герой, маски Спайдър-мен, плажни кърпи са изненадите в томболата на Лидъл България, която се разиграва от 18-ти април до 8 май.



За филма:

Във втората част на филма за култовия герой, режисьорът му отново се фокусира отново върху най-важната битка в на Спайдър-мен - тази със със самия него: борбата между обикновения живот на Питър Паркър (Андрю Гарфийлд) и невероятните отговорности на Спайдър-мен. Но в „Невероятният Спайдър-мен 2“, Питър Паркър ще открие, че му предстои още по-голям сблъсък.

За Питър е неповторимо усещането да прескача между небостъргачите, прегърнал ролята си на герой и да прекарва дните си с Гуен (Ема Стоун). Но да бъдеш Спайдър-мен си има своята цена: само той може да защити жителите на Ню Йорк от страховитите злодеи, които застрашават града. С появата на Електро (Джейми Фокс), Питър трябва да се изправи срещу враг, много по-могъщ от самия него. Със завръщането на стария си приятел Хари Озбърн (Дейн ДеХаан), главният герой ще осъзнае, че всички негови врагове имат едно общо нещо: ОзКорп.

Премиерна дата в България: 18 април 2014 г.
Производител: COLUMBIA PICTURES
Оригинално заглавие: The Amazing Spider-man 2
Времетраене: 142 мин

Режисьор: Марк Уеб
Сценарист: Алекс Кърцман, Роберто Орси
Продуценти: Алекс Кърцман, Роберто Орси
Оператор: Дан Миндел
Музика: Ханс Цимър
С участието на: Андрю Гарфийлд, Ема Стоун, Джейми Фокс, Денис Лиъри, Сали Фийлд, Пол Джамати, Мартин Шийн
 

More from View Sofia

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 1 ден

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 4 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.