Следва

Be fabulous - Mac Make up

По червения килим - съветите на важните в играта

На червения килим звездата трябва да изглежда перфектно и за това на помощ идват едни от най-важните хора за нея - гримьори...

Nails преди 15 години

На снимките: Кейт Мос с рокля на Stella Mccartney, Дита фон Тийз с Marchesa, Бийонсе с Armani.

Виждаме ги по списания, в интернет сайтове, по телевизията, а понякога и на живо.

Те са звезди и всички ги обичат, подражават им и се интересуват от това какво правят.

На червения килим звездата трябва да изглежда перфектно и за това на помощ идват едни от най-важните хора за нея - гримьори, коафьори и стилисти. В един момент те стават по-близки дори и от семейството и приятелите, разчита се на тях за неотразимия външен вид, важен за звездния имидж.

Едни то най-известните холивудски коафьори са Анди Лекомпт (ляво) и Натаниел Хоукинс (дясно).

В портфолиото с клиенти на Анди са Мадона, Джесика Алба, Джесика Бийл, Кейт Хъдсън, Линдзи Лоън, Миша Бартън, Сара Джесика Паркър, Фърги, Кортни Кокс и др. Натаниел може да се похвали със звездни клиентки като Маги Гиленхал, Катрин Хейгъл, Лий Ан Райс, Зоуи ДеШанел, Парис Хилтън, Уинона Райдър, Хилъри Дъф, Аманда Бийнс и др.

Двамата съветват своите клиентки никога да не прекаляват. Специално за червения килим те се стараят да правят звездите да изглеждат добре, но да запазват своя естествен вид.

За да изглеждаш перфектно на събитие от висока класа, като това на червения килим, трябва да знаеш някои неща за добрата прическа, грима и, разбира се, облеклото.

Според Анди Лекомпт и Натаниел Хоукинс ти трябва, първо, силен хидратант за коса.
Успешен вариант са къдриците, защото отиват на почти всякакъв тип лице.

Къде без грим обаче?!

Мели Ронкъл (ляво) е една от най-известните звездни гримьори – нейни клиенти са Бийонсе, Дженифър Лопез, Мери Дж. Блайдж, Аманда Бийнс, Тери Хътчър, Селин Дион, Ашли Симпсън и др. Име със световна известност е и Джо Стретел (дясно), която работи с Елън Пейдж, Кейт Бланшет, Люси Лиу, Лив Тайлър и др.





И двете са на мнение, че няма нищо по-лошо от прекалено многото грим. За бляскаво събитие тенът е най-важен. Той трябва да бъде равен, като винаги се използва продукт с една тоналност по-тъмен от кожата.

Пудрата е задължителен елемент, защото лицето то не трябва да лъщи, особено пък ако има стотици прожектори наоколо.

Ако харесваш тъмно червило, сложи ярко червено, но само ако си със светла кожа. Иначе се препоръчва използването на гланц или червило с телесен цвят. Изкуствените мигли за много важни, а очите трябва да са силно подчертани, като се внимава с долния клепач.

Една от най-известните козметички в Холивуд, Кейт Съмървил, споделя, че най-важно е кожата ти да е хубава. След това се започва с прически и грим. За да поддържат кожата си в перфектно състояние, трябва да посещаваш козметичен салон за пилинг и почистване на лице, хубаво е от време на време да си правиш и парна терапия. Много е важно кожата ти да е силно хидратирана.





Последни, но не по важност, идват стилистите. Филип БлочПатриша Фийлд и Рейчъл Зоуи са имена, които предизвикват респект не само в Холивуд, но в цяла Америка и по света. Тримата са с най-високите хонорари, като Рейчъл Зоуи, например, взима над 6 000 $ на ден за услугите си. Те също са на мнение, че на червения килим не трябва да се прекалява. Важното е да си haute couture и да си стилен.

И запомни – в никакъв случай скромен и скучен.

More from View Sofia

More Nails