Следва

Вашите хитри домашни трикове за красота

Оливие Мартинес в рекламата на новия аромат на Yves Saint Laurent

Френският актьор Оливие Мартинес е героичното и секси мъжко присъствие в...

Beauty News преди 9 години

Френският актьор Оливие Мартинес е героичното и секси мъжко присъствие в клипа, рекламиращ новия аромат на Yves Saint Laurent - L'Homme Sport.

В кадрите е въплатена идеята за неудържимото движение, пред което няма прегради, а олицетворение на тази сила е взривът от енергия, който създателите на аромата са преценили да идентифицират с Оливие. Той лети върху мотоциклет по повърхността на езеро, разсичайки водната повърхност и влизайки в противоречие с всички закони на природата, — точно този бунтарски дух е и онова, което от Yves Saint Laurent са държали да покажат.

Видеото е снимана в САЩ, режисьор е Ромен Гаврас. Два дни снимачният екип прекарва в Лос Анджелис, още три дни снимат и в пустинята.

Ароматът L'Homme Sport, който от няколко дни е в продажба, е адски свеж, благодарение основно на зелените акорди. Във връхните му нотки се усещат бергамот, вербена и алдехиди, в сърцевината - кориандър и дървесни мотиви, в базата — амбра и кедър. Мъжката композиция, базирана на класическия аромат L'Homme, е дело на парфюмерите Ан Флипо и Жулиета Карагезоглу.
 

More Beauty News