Следва

Б като Библия, Б като Блог

Труден избор: черна или цветна бална рокля? Два още по-затрудняващи избора на две страхотни жени - Ева Лонгория и Зоуи Салдана

Два много парижки тоалета, които ни се прииска да сложим на телата си веднага. Защото...

All fashion преди 9 години

Два много парижки тоалета, които ни се прииска да сложим на телата си веднага. Защото някак си е бално време, а добрите примери са като френски макарон - изискани, красиви и винаги недостатъчни, след като си вкусил един.

Тук, благодарение на специалната тържествена вечер Global Gift Gala - традиционно мероприятие, на което се отбелязват заслугите на хора и организации в областта на благотворителността, имаме два превъзходни примера за бално облекло, при това с рядкото качество да са напълно различни.

Сравняваме с удоволствие Ева Лонгория и Зоуи Салдана, съответно в черна, дълга до земята рокля без презрамки и светъл тоалет на божествени цветя, също дълъг до земята.


Ева Лонгория



Лонгория, между другото постоянен участник на това събитие, на което актрисата представлява собствената си благотворителна фондация в подкрепа на латиноамериканките, носи прекрасно скроената тъмна рокля, подписана с Monique Lhuillier. Косата е пусната свободно, с изключение на бретона, вдигнат елегантно назад. Бижутата са малко, подбрани с вкус - гривна, диамантена халка, малко обеци, а компания им прави така добре познатия ни червен конец против лоши очи.


Зоуи Салдана

Колегата й Зоуи Салдана избира за вечерта рокля с цветни рисунки от Nina Ricci. Косата на екзотичната актриса е прибрана повече от небрежно, изборът на бижута е идентичен като на колежката й - дребни диамантени обеци и гривни по ръцете, просто малко повече на брой. Ако не ни беше неудобно да наречем русолявия съпруг на Зои - Марко Перего - чудесен моден аксесоар, щяхме.


Зоуи Салдана и Марко Перего



И все пак, като отдаваме заслуженото и на двата великолепни, обрани, много елегантни стилистични избора, си имаме фаворит. Ще се радваме и вие да ни споделите вашия.

Анкета

Кой вечерен ансамбъл ви допада повече?

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 10 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.