Следва

Thakoon пускат линия обувки

10-те най-добри модни моментa от сватбата на Ким Кардашиян и Кание Уест

Спиращата дъха церемония, разбира се, е в началото на нашия списък с най-добрите стилистични моменти около казването на заветното "Да!"...

All fashion преди 9 години

Седмицата преди сватбата и сватбата на Ким Кардашиян и Кание Уест определено успя да впечатли всички със забележителния си стил. Спиращата дъха церемония, разбира се, е в началото на нашия списък с най-добрите стилистични моменти около казването на заветното "Да!", но изключвайки самата нея, се спираме на още 10 любими модни момента, които ще споделим с теб малко по-надолу:

1. Невероятно сексапилната бяла рокля Maison Martin Margiela, с която Ким се появи на репетицията за сватбата във Версай, е определено личният ни фаворит. Прекрасно кореспондираща и допълваща тоалета на тогавашния й бъдещ съпруд Кание. (на снимката горе)

2. Сватбеният уикенд на Ким и Кание започна с много стил. Двамата влюбени и техните семейства отпразнуваха предстоящата сватба с разточителен обяд организиран от дизайнера Валентино Гаравани в неговия френски дом. Бъдещата булка носеше невероятна пеперудена рокля, а младоженецът тъмно син костюм и черна риза.



3. Ким не беше единствената, която сложи воалетка през уикенда. Сестрите Клоуи и Кендъл също се довериха на дантелените воали за тяхната бурлеска нощ, която си спретнаха в петък навън от Париж в известния кабаре клуб Crazy Horse.



4. Кание изненада Ким с изпълнение на Lana Del Rey на тяхната предварителна сватбена вечеря, а самата певица се качи на сцената в рокля с метален отблясък, която влиза веднага в днешната ни селекция. Не само, защото металът е най-силният тренд за предстоящия сезон, но и защото напълно отговаря на блясъка, към който младоженците се опитваха да се придържат по време на целия уикенд.
 


5. Роклите на Клоуи и Кендал, с които те се появиха на вечерята преди сватбата определено заслужават внимание. Готови сме да стиснем ръцете на Клоуи за нейния поръсен с пайети, дълъг до земята избор и на Кендал за изключителния начин, по който бе превърнала една обикновена копринена рокля в толкова елегантно творение.



6. В седмицата изпълнена с приготовления около големия ден, имаше и глътка въздух от целия блясък, с който Ким и Кание пръскаха всичко. Двамата бяха снимани докато хапват сладолед облечени съвсем небрежно, а на нас ни хареса спокойствието, което излъчваха бъдещите съпрузи, разхождайки се по Парижките улици в най-обикновени джинси.



7. И ако трябваше да дадем награда за най-стилна двойка от гостите присъстващи на сватбата, то тя щеше да отиде при супермодела Криси Тайген и певеца Джон Ледженд. Двамата запечатаха красивите си лица и демонстрираха любовта си във фотокабинката, която всички присъстващи на сватбата можеха да ползват.



8. Всичко в тази снимка е толкова прекрасно. От фона до сандалите. Да не пропуснем и самата Клоуи, която беше избрала да изглежда така по време на обяда в дома на Валентино.



9. Ние просто обичаме тази снимка на Кайли. Свежите цветя на фона на V-образно деколте и наистина безупречен грим стоят повече от чудесно.



10. Най-коментираните очила тази седмица със сигурност ще са тези на дизайнера на обувки Giuseppe Zanotti. Дори самата булка не успя да им устои и се снима с тях в фотокабинката по време на сватбата си.

More from View Sofia

More All fashion