Следва

Сладоледено изкушение и за техниката

От днес светът е футбол и... много хубави жени! Кои са 10-те най-горещи футболни половинки?

null

All fashion преди 9 години

Днес в 21:15 ч. българско време започва Мондиал 2014 в Бразилия. Най-очакваното спортно събитие ще ни прости с част от вниманието на момчетата около нас, които, ако трябва да бъдем искрени, ще разпределят времето си през следващия месец между зрелищни мачове, много голове и красивите футболни половинки.

Много са красавиците, които ще разходят апетитни форми по бразилските плажове, за да утешават, окуражават, a и да бъдат близо до момчетата си, но днес, няколко часа преди самия старт, селектираме 10-те най-горещи сред тях, които заслужават внимание, почти толкова голямо, колкото и половинките им.

Ето момичетата, които не трябва да бъдат изпускани от поглед...

Йоланте Кабау
Тя е съпругата на холандеца Уесли Шнайдер. Испанка, актриса, телевизионна водеща, модел, дизайнер, Fashionista... и много гореща жена. Кабао и Шнайдер започват връзката си през 2009-та година и сключват брак на 17 юли 2010 г. в Тоскана, Италия. Шнайдер обича Йоланте до такава степен, че си татуира лицето й въру тялото си, ние също я харесваме много, въпреки че все още не сме го доказали...



Лена Герке
Талисманът на гордоста на Реал Мадрид и Германия Сами Кедира се казва Лена Герке. През 2006 година горещата блондинка стана победителка в първия сезон на риалити шоуто Next Top Model в Германия и оттогава дефилира по най-големите модни подиуми, снима се в реклами и се изявява като телевизионна водеща.

Хубавата Лена е толкова съблазнителна, че преди две години, на Евро 2012, външният й вид предизвика минискандал в лагера на Бундестима, а босовете на немския футбол взеха абсурдното решение да я помолят да прикрива сексапила си, тъй като това отвличало вниманието на футболистите.



Сара Карбонеро
Испанският вратар Икер Касияс среща Сара Карбонеро през 2009-та година, а през лятото на 2010 двамата се превръщат в истинска интернет сензация, след като Сан Икер целува Сара по време на телевизионно интервю на живо. Сексапилната журналистка също, както предходната футболна половинка, е обвинена несправедливо, че разсейва футболиста, но в крайна сметка, след като Испания вдига победоносно купата на Европа тя доказва, че е напълно сериозно момиче и не бива да я съдят така. Карбонеро дари съпруга си със син през януари тази година и въпреки малкото месеци, които са се минали от раждането, брюнетката вече е в перфектна форма за Световното!



Сам Кук
Тaзи гореща жена е в романтична връзка с английския защитник Крис Смолинг, но не това е най-важното сега, а визуалното пиршество, което си устройваме със снимката й малко по-надолу...



Антонела Рокузо
Зад всеки успял мъж стои една успяла жена. Зад Лео Меси, стои Антонела Рокузо. Двамата са заедно от три години, а през 2012-та двойката посреща на бял свят и първия си син, Тиаго Меси.



Едурне Гарсия Алмагро
Испанецът Давид Де Хеа може да се похвали най-малко с две неща - играе за един от най-големите отбори в света и има невероятна половинка. Тя се казва Едурне Гарсия Алмагро, а звездата й изгрява през 2005 година след участие в популярно музикално предаване по испанска телевизия. Година по-късно излизат и първите й сингли, които я правят истинска звезда в родината й. Освен с гласа си тя впечатлява и с визията си, като за второто сами се убеждаваме един ред по-надолу.



Ирина Шейк
Без нея тази класация изобщо нямаше да е същата! Ирина е сред най-солидните присъствия в светските хроники по света. Почти в 100% от случаите придружавана от гаджето си - Кристиато Роналдо и горд собственик на ослепителен чар и тяло. Момичето, тръгнало някога от дълбините на Русия, и станало с течение на годините модел от световна величина и футболистът-гений от топла Португалия се запознават през 2010 година и оттогава до сега са все така заедно. В Бразилия също!



Шакира
За нея определено можем да кажем, че е най-известната футболна половинка. Колумбийската певица е гадже на защитникът на Барселона Жерар Пике, а двамата имат и син, който се роди през 2013-та година. Любовта на гълъбчетата датира от 2011 година, когато Шакира се впусна във връзка със футболиста, месеци след като прекрати дългогодишните си отношения с Антонио де ла Руа.



Габриела Лензи
Тя е чисто новото гадже на сладура Неймар. Габриела е бразилски супермодел и предполагаме ще се чувства прекрасно в ролята си на домакин на това Световно.



Фани Негуеша
Само от няколко дни тя е годеницата на звездата на Италия Марио Балотели. Белгийският супермодел Фани Негуеша и футболистът са заедно от 2013-та, а тези дни ще празнуват любовта си в Бразилия, докато голаджията се готви за първия мач на азурите с Англия.




 

More from View Sofia

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 7 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.