Следва

Сладоледено изкушение и за техниката

От днес светът е футбол и... много хубави жени! Кои са 10-те най-горещи футболни половинки?

null

All fashion преди 9 години

Днес в 21:15 ч. българско време започва Мондиал 2014 в Бразилия. Най-очакваното спортно събитие ще ни прости с част от вниманието на момчетата около нас, които, ако трябва да бъдем искрени, ще разпределят времето си през следващия месец между зрелищни мачове, много голове и красивите футболни половинки.

Много са красавиците, които ще разходят апетитни форми по бразилските плажове, за да утешават, окуражават, a и да бъдат близо до момчетата си, но днес, няколко часа преди самия старт, селектираме 10-те най-горещи сред тях, които заслужават внимание, почти толкова голямо, колкото и половинките им.

Ето момичетата, които не трябва да бъдат изпускани от поглед...

Йоланте Кабау
Тя е съпругата на холандеца Уесли Шнайдер. Испанка, актриса, телевизионна водеща, модел, дизайнер, Fashionista... и много гореща жена. Кабао и Шнайдер започват връзката си през 2009-та година и сключват брак на 17 юли 2010 г. в Тоскана, Италия. Шнайдер обича Йоланте до такава степен, че си татуира лицето й въру тялото си, ние също я харесваме много, въпреки че все още не сме го доказали...



Лена Герке
Талисманът на гордоста на Реал Мадрид и Германия Сами Кедира се казва Лена Герке. През 2006 година горещата блондинка стана победителка в първия сезон на риалити шоуто Next Top Model в Германия и оттогава дефилира по най-големите модни подиуми, снима се в реклами и се изявява като телевизионна водеща.

Хубавата Лена е толкова съблазнителна, че преди две години, на Евро 2012, външният й вид предизвика минискандал в лагера на Бундестима, а босовете на немския футбол взеха абсурдното решение да я помолят да прикрива сексапила си, тъй като това отвличало вниманието на футболистите.



Сара Карбонеро
Испанският вратар Икер Касияс среща Сара Карбонеро през 2009-та година, а през лятото на 2010 двамата се превръщат в истинска интернет сензация, след като Сан Икер целува Сара по време на телевизионно интервю на живо. Сексапилната журналистка също, както предходната футболна половинка, е обвинена несправедливо, че разсейва футболиста, но в крайна сметка, след като Испания вдига победоносно купата на Европа тя доказва, че е напълно сериозно момиче и не бива да я съдят така. Карбонеро дари съпруга си със син през януари тази година и въпреки малкото месеци, които са се минали от раждането, брюнетката вече е в перфектна форма за Световното!



Сам Кук
Тaзи гореща жена е в романтична връзка с английския защитник Крис Смолинг, но не това е най-важното сега, а визуалното пиршество, което си устройваме със снимката й малко по-надолу...



Антонела Рокузо
Зад всеки успял мъж стои една успяла жена. Зад Лео Меси, стои Антонела Рокузо. Двамата са заедно от три години, а през 2012-та двойката посреща на бял свят и първия си син, Тиаго Меси.



Едурне Гарсия Алмагро
Испанецът Давид Де Хеа може да се похвали най-малко с две неща - играе за един от най-големите отбори в света и има невероятна половинка. Тя се казва Едурне Гарсия Алмагро, а звездата й изгрява през 2005 година след участие в популярно музикално предаване по испанска телевизия. Година по-късно излизат и първите й сингли, които я правят истинска звезда в родината й. Освен с гласа си тя впечатлява и с визията си, като за второто сами се убеждаваме един ред по-надолу.



Ирина Шейк
Без нея тази класация изобщо нямаше да е същата! Ирина е сред най-солидните присъствия в светските хроники по света. Почти в 100% от случаите придружавана от гаджето си - Кристиато Роналдо и горд собственик на ослепителен чар и тяло. Момичето, тръгнало някога от дълбините на Русия, и станало с течение на годините модел от световна величина и футболистът-гений от топла Португалия се запознават през 2010 година и оттогава до сега са все така заедно. В Бразилия също!



Шакира
За нея определено можем да кажем, че е най-известната футболна половинка. Колумбийската певица е гадже на защитникът на Барселона Жерар Пике, а двамата имат и син, който се роди през 2013-та година. Любовта на гълъбчетата датира от 2011 година, когато Шакира се впусна във връзка със футболиста, месеци след като прекрати дългогодишните си отношения с Антонио де ла Руа.



Габриела Лензи
Тя е чисто новото гадже на сладура Неймар. Габриела е бразилски супермодел и предполагаме ще се чувства прекрасно в ролята си на домакин на това Световно.



Фани Негуеша
Само от няколко дни тя е годеницата на звездата на Италия Марио Балотели. Белгийският супермодел Фани Негуеша и футболистът са заедно от 2013-та, а тези дни ще празнуват любовта си в Бразилия, докато голаджията се готви за първия мач на азурите с Англия.




 

More from View Sofia

More All fashion