Следва

Петъчен БЛИЦ: Михаела Филева

Лили Иванова готова да се снима гола отново

Лили Иванова готова да се снима гола отново

People of art преди 9 години

12 години след като свали дрехи и задръжки за дебютния брой на Playboy у нас, Лили Иванова е готова да повтори еротичния експеримент. „Да, защо не? Бих си позволила такава фотосесия, защото изглеждам добре за възрастта си. А и първия път не се снимах съвсем гола. Финалните кадри станаха много добри, без да са вулгарни или предизвикателни”, споделя певицата за segodnya.ua.





В интервю за руската медия тя обяснява още, че дължи перфектната си фигура на ген, но и на железен хранителен режим. В менюто й влизат плодове, минимум месо и изобилие от мед и шоколад. Какаовото изкушение й дава енергия и преди концерт, когато по традиция Лили не консумира нищо друго освен топла минерална вода. „Колкото по-добре изглеждам, толкова по-добре пея. Поддържайки добър външен вид, артистът показва уважение и към публиката си”, казва изпълнителката на „Хризантеми”.

Иванова е най-обичаният БГ изпълнител от братушките, а сред феновете й са бившия кмет на Москва Юрий Лужков и поетът Иля Резник. Концертът й в Софийската опера навръх Свети Валентин също бе изкупен основно от руски олигарси. Певицата призна, че е обмисляла идеята да заживее в страната на водката и сельодката. „Аз и сега имам такова желание, но нямам конкретни планове да го направя. Не се знае дали ще имам работа, а и жилищата там са скъпи. Защо не се преселих по-рано ли? Никой не ме е канил особено настоятелно”, казва звездата. В момента тя записва нов материал и се стяга за втория лъч от националното си турне, който ще започне на 11 септември от Летния театър в Бургас.

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра