Следва

А някои карат колело... Радина и Деян

Coca-Cola Happy Energy Tour стартира на 22 август

null

Music преди 9 години
Жана Бергендорф, „Видимо доволни”-те Мария Илиева и Криско, Атанас Колев, Михаела Филева, Venzy, Ангел, Моисей, Pavell, Venci Venc’, Кристо, Рафи, Део, Лео и Играта ще поднесат един наистина специален музикален подарък на феновете си. За първи път в историята на Coca-Cola Happy Energy Tour, любимите български звезди ще изпълнят добре познатите си хитове с изцяло нови аранжименти и то под акомпанимента на инструменти на живо – тези на музикантите от група Funky Miracle. DJ Bor4e ще се погрижи за перфектния звук, а феновете ще чуят ексклузивно чисто новите и неиздавани до момента парчета на звездите.

Старта на култовото турне ще бъде даден на 22 август във Варна, под Пантеона в Морската градина. Следващата спирка на музикалното торнадо ще бъде Бургас – 24 август, пред Пантеона в Морската градина. На 6 септември Coca-Cola Happy Energy Tour пристига в Русе, пред Общината, а на 7 септември идва ред и на Велико Търново, като концерта ще бъде в ДКС Велико Търново. Пловдивските фенове ще се срещнат с любимите си звезди на 11 септември на площад Централен.
Грандиозният финал на Coca-Cola Happy Energy Tour ще бъде на 14 септември в София на площад Батенберг, където към звездния състав на турнето ще се присъедини и световната музикална сензация Джеймс Артър. Таланливата британска звезда пристига за първи път в България. Изпълнителят на „Impossible“ предизвика истински фурор сред феновете с видео обръщение от личната си Facebook страница: „Елате да се забавлявате с мен и с още много други звезди на 5-годишнината на Coca-Cola Happy Energy Tour на 14 септември в София!“
Началото на всички концерти ще бъде точно в 19.00ч.
 
Специално за петата си годишнина, Coca-Cola Happy Energy Tour дава страхотната възможност на 40 късметлии буквално да се докоснат до своите идоли. Най-големите фенове, спечелили Diamond Circle Pass, ще могат да се качат на сцената заедно с Джеймс Артър и най-големите български изпълнители.
 
Как може да спечелите Diamond Circle Pass? Кои ще са чисто новите хитове, които феновете на турнето ще чуят за първи път и какви музикални изненади е подготвил Джеймс Артър за българската публика? Всичко това, както и подробности и новини за турнето, можете да следите на Facebook страницата на Coca-Cola Happy Energy Tour, както и от медийния партньор CITY радио и телевизия.

 

Готови ли сте?

More Music