Следва

В анкетата ни днес: Какъв вид козметика за лице предпочитахте да използвате това лято?

PRETTYBOX с дъх на море през август

Лятото ни в шишенце. Сутрешен бриз, рошави коси, устни с вкус на цитрус, безкрайно синьо...

Hair преди 9 години

Лятото ни в шишенце. Сутрешен бриз, рошави коси, устни с вкус на цитрус, безкрайно синьо море, загубило се в бледо синьото небе, затворено в бутилка... Усмихвайки се на изгрева и усещайки още музиката под краката си, жадуваме да запазим този миг завинаги или поне да можем, щом затворим очи, да се връщаме там... точно там. И ето, че можем с магическата селекция козметични продукти на PRETTYBOX. Какво съдържа тя този месец, имаме удоволствието да споделим:

Започваме...

Roberto Cavalli Acqua – разбира се, че искаме да усещаме водата - по тялото ни, по кожата, навсякъде. Жадни сме, копнеем да отпием отново от този еликсир, който ни връща там при морето, свободата, безвремието.
Оригинален размер: EDP 30ml/87 лв., 50ml/ 125лв., 75ml/ 164 лв.

SOMEDAY Justin Bieber
Justin Bieber си партнира с козметичния гигант Elizabeth Arden за дебюта на ароматната сцена с линията Someday. Секси, модерен и изтънчен аромат, създаден само и единствено за „нея".
Оригинален размер: EDP 30ml/59 лв., 50ml/ 77 лв., 100 ml/ 97 лв.

LANCASTER Self – Tanning Comfort Cream за лице и тяло
Все повече се впечатляваме от равномерен, карамелен тен и вече знаем как да го постигнем лесно само с един единствен продукт LANCASTER Self – Tanning Comfort Cream за лице и тяло. Обогатен с масло от шеа – тайната добавка, която подхранва и хидратира кожата.
Оригинален размер: 125ml / 63 лв.

ELIZABETH ARDEN Ceramide Gold Ultra – възстановяващи капсули за лице и шия. Подсилват естетичната защитна бариера на кожата. Видим резултат още след първата ампула. За здравата, еластична и гладка кожа е необходимо да полагаме внимателни грижи, като поддържаме естественото ниво на колаген.
Оригинален размер: 60бр. / 163 лв.
LANCASTER Sun For Kids Comfort Cream – децата ни са толкова палави и бързи на плажа, че ние ако успеем да ги намажем със слънцезащитно мляко поне веднъж, ще трябва да ни наградят за родител на лятото. На помощ идва слънцезащитното мляко за деца на LANCASTER, което съдържа най-силните защитни фактори срещу UVA и UVB в комбинация със защита от инфрачервени лъчи, дори и с едно намазване.
Оригинален размер: 125ml. / 59 лв.

BIOTRADE Acne Out Cream – активен крем за мазна и склонна към акне кожа. Активен крем, който е предназначен за мазна кожа с видими несъвършенства – пъпки, черни точки, фоликулит. Успокоява възпалението и едновременно с това хидратира кожата и нежно я ексфолира.
Оригинален размер: 30мл / 12 лв.

MEMEME Cosmetics Dew Pots – кремообразни сенки за очи
Сенки с наситени цветова. За жени, които говорят с поглед. В девет прекрасни магнетични цвята, подходящи както за провокативни купонджийки, така и за елегантни дами.
Оригинален размер: 3гр. / 17 лв.

More Hair