Следва

It shopping list - 10 обекта на силно желание тази есен

NYFW Fall 2014: 10 Instagram акаунта в пряка връзка с модната седмица

10 интересни Instagram акаунта, които можеш да следиш, ако искаш да бъдеш в час с всичко, което се случва на модните седмици...

All fashion преди 9 години

Кара Делевин и Томи Тон улавят непрекъснато живота зад кулисите на седмиците на модата, но днес ти представяме още 8 интересни Instagram акаунта, овен техните, които можеш да следиш, ако искаш да бъдеш в час с всичко, което се случва на модните седмици. По-специално на New York Fashion Week, която стартира на 4-ти и приключва на 11-ти септември. 


Гримьорката Пат Мак Грет, която не само стои зад визиите на COVERGIRL, Dolce & Gabbana The Makeup и Max Factor, но може да бъде видяна зад кулисите на всяка седмица на модата. Определено има какво да се види.


Профилът на списание W Magazine.


Лора Браун е редактор в американския Harper и не оставя нищо от това, което я е впечатлило не снимано и непоказано на своите последователи в социалната мрежа.


Най-доброто от мъжката мода може да бъде детайлно разгледано в този профил.



Най-доброто място за снимки, специално направени от първия ред на най-добрите ревюта.


Ева Чен е главен редактор на американското списание Lucky и предлага уникален поглед върху събитията случващи се на NYFW.


Профилът на Мирослава Дума, може да ти каже много повече, отколкото ние за нея, а и за NYFW също.


Едва ли има нужда от обяснение защо това момиче попада в нашата селекция.


Томи Тон е официален стрийтстайл-фотограф на GQ.com и Style.com и е повече от ясно защо харесваме снимките, които публикува в профила си.



Алекса Чънг и нейният поглед върху модата също не са за изпускане.


Дъщерята на Анна Уинтур, Бий Шафър, също попада в селекцията. Някои неща просто трябва да бъдат видени и през нейните очи.



Кейти Гранд, суперстилист и твоят шпионин зад кулисите.


Лула Бартли плава под британски флаг на NYFW. Понякога прави и снимки.



Ема е редактор в американския Vogue и много добро попадение в Instagram, ако искаш да се наслаждаваш на красиви ретро снимки.

 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 21 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.