Следва

През седмицата ще видим ОЩЕ...

И Калканджиева отсвири "Мис България"

И Калканджиева отсвири "Мис България"

People of art преди 9 години

Българска представителка на „Мис Свят” тази година няма да има заради непосилните такси за участие, обясни пред bliasak.bg Жени Калканджиева. Организацията по избора на „Мис България” тя е поверила на екипа си от „Визаж”. „Не виждам смисъл от това да плащам лицензи за един конкурс, който струва толкова много пари. А в същото време хората да се радват и да пляскат на „Мис Дупе”, „Мис Джуки” и т.н. Инвестицията от 6000 паунда ми се струва безсмислена, след като всички долнопробни конкурси имат по-голям пиар от „Мис България”, аргументира бизнес решението си Жени.

Часове преди да превърне брака си с Тачо във венецуелски сериал за зрителите на „ВИП Брадър”, тя не изключи опцията да участва и в Dancing Stars, стига хонорарът да си струва. „Щом се изкарват пари, приемам всичко!”, отсече модната шефка.

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра